At at bekliyoruzben atmıyım rezillik
sistem 8.1 benim. stardock programını kullandımSol alttaki home huşunu nasıl o hale getirdin![]()

Benim de 8.1 işte. Görmüştüm birinde ama hiç soramadım. Yardımcı ol yapalımsistem 8.1 benim. stardock programını kullandım![]()
sende yükle macintosh yükleme yolları vardı bi aralarApple farkı![]()
Apple tadını verir mi?sende yükle macintosh yükleme yolları vardı bi aralar
Abiminki de apple elime alınca kıyamıyorum tuşlara basmaya. Bana her an küsecekmiş gibi geliyorKasa içinde şu an 2 işletim sistemi var hız olarak 1 defa ölçtüm ben zaten öyle hızlar ile ölçmüyorum. After Effet ve Cinema4D programlarından Render alırken yazdığı hızlara bakıyorum 910/920Raid derken ? 2 SSD ile mi yaptınız ? Saniyede kaç Megabayt okuma hızı var ?
2 SSD için çok yüksek değil gibi abi. Yani okuma hızı en kötü tek SSD'nin 500 olsa raid ile saniyede 1000 mb görebilirsin. Gerçi 900 küsür Mb'lardan bahsediyoruz. Gayet hızlı bence. Ben 540 ile uçuyorumKasa içinde şu an 2 işletim sistemi var hız olarak 1 defa ölçtüm ben zaten öyle hızlar ile ölçmüyorum. After Effet ve Cinema4D programlarından Render alırken yazdığı hızlara bakıyorum 910/920![]()
![]()
Ayrı bir konuda anlatırım dağılmasın konu2 SSD için çok yüksek değil gibi abi. Yani okuma hızı en kötü tek SSD'nin 500 olsa raid ile saniyede 1000 mb görebilirsin. Gerçi 900 küsür Mb'lardan bahsediyoruz. Gayet hızlı bence. Ben 540 ile uçuyorum![]()

Konu benim olduğu için sıkıntı yok abiAyrı bir konuda anlatırım dağılmasın konu![]()
Zaten gereksizlerdeyiz abi bu kadar da ciddi olma Sonra Admin konuyu dağıtıyor diyorlar kardeşim senin konu olabilir Bende Admin olarak görevimKonu benim olduğu için sıkıntı yok abiZaten gereksizlerdeyiz abi bu kadar da ciddi olma
![]()

Sana kimse bir diyemez abi arkanda ben varımSonra Admin konuyu dağıtıyor diyorlar kardeşim senin konu olabilir Bende Admin olarak görevim![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi alttaki kısayolları nasıl öyle küçülttün?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız