Marketplace kalite politikası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sakin olmamak için niye kasıyorsunuz?:zuhaha:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sarmaşıktan oluyor Hünkarım :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
bence bu kadar atışmayın be abi. Serdar abi sen tekelliğe karşı değil miydin apple da tekel binevi?

tekelleşmeye karşıyım o yüzden sadece ios'lu cihaz kullanmıyorum dikkat ederseniz ki adamların tek telefonla tekelleşmesi zaten imkansız. pazar payları belli. ama windows phone onca marka tarafından mecburen kullanılıyor (o kadar anlaşmaları var) eğer o tekelleşirse daha kötü olur.

---------- Eklendi @ 17:11:07 ---------- Yazıldı @ 17:04:50 ----------

google play ile karşılaştırmamın nedeni, ikisinin de oyun ve program indirip kurma sisteminin aynı olmasıdır. Ben, sen anlayasın diye Google Play'i örnek verdim. Anladın?

Şimdi AppStore'u örnek versem, oyun ve uygulamalar tek parça iniyor onda. Ama Google Play'den örnek veriyorum ki sistemin nasıl işlediğini anlayasın.

Google Play'den oyun indirirsin, birkaç mb iner, sonra kalan dosyayı oyun içinde wifi ile indirir. Windows Phone da benzer sistemle çalışıyor. Tüm demek istediğim bu.

Konuyu nerelere çekiyorsun yahu! :kotu: :ah

konuyu nereye mi çekiyorum? pardon konu nereden google play'e geldi?
kalite konusu açılmış, ee google play'de kalite nerede? yok. nedendir ozaman böyle dandik bir marketle karşılaştırılıyor? appstore ile karşılaştır?
iki senedir milyonlarca dolarlık yatırım yapılıyor bu windows phone'a, neden hala 500mb'ın üstünde oyunlar yok? gameloft neden hala düşük boyutlu eski oyunlarını windows phone'a çıkarıyor?
bunlara cevap verebilir misin? hayır.
o halde benle tartışmaya uğraşma, kimseyle kavga etme amacım yok olmayacakta bu bölümde. kavga çıkarmaya çalışmayın sadece gördüğümü söyledim.
o oyun indirme işini de görüyoruz ne kadar sağlıklı olduğu ortada. indirme hataları mı desem yarıda kesilme mi desem artık sen seç beğen. :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen de haklısın Serdar reis :) Renkler zevkler meselesi her teknoloji zamanla gelişir bekleyip görelim

pRime.

pRime.

Üye
Sen de haklısın Serdar reis :) Renkler zevkler meselesi her teknoloji zamanla gelişir bekleyip görelim

Necati dikkat edersen androidciler gibi sistemi karalamıyorum sadece gördüğüm bir ayrıntıyı söyledim kavga çıkaracak olsam çoktan uzaklaştırmayı yemiştim zaten. Kendime saklıyorum fikrimi olup bitiyor. Arkadaşın tabi derdi olabilir benimle orasını bilemem ama gelip de bölüme sahiplenmeye kalkmasın. hepinizle çoğu kez konuştuk sohbet ettik siz bu bölüme geçince iletişimi keseceğiz diye bir şey yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bölümünde forumda hepimizin tabi ki seni de burada görmek yorum yapman fikrini söylemen de hepimizin hoşuna gider serdar. Tartışma tabi ki olacaktır ama bu tartışmaların amacı birbirimizi kırmak degil birbirimizden bişeyler ögrenmek içindir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle abi ben de senin taraflı yorum yaptığına hiç bi zaman inanmadım zaten yeri geldiğinde ioscularla fandroidlerle nasıl tartıştığını da gördüm forumda olaylara objektif baktığına inandığım insanlardansın..bir sistemi kullanmak onun en iyi olduğuna inanmayı gerektirmez iyisiyle kötüsüyle sistemini bilip ona hakim olmakla daha keyifli hale gelir :) Bir de Can dersen daha memnun olurum abi :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Yahu dostum hala anlamadın sen beni.
Birincisi konu Google Play'e gelmedi, ben sadece dosya kurma sistemleri benziyor diyerek Google Play'i örnek verdim.
İkincisi, Marketplace'ın içerik kalitesini Google Play ile karşılaştırdığım yok. Sadece diyorum ki: "marketplace'ın dosya kurulum şekli google play'e benziyor"... Yani kalite karşılaştırması yapmıyorum, daha kalitelidir ya da daha kalitesizdir demiyorum. Dosya kurulum şekilleri birbirine benziyor diyorum.

Fakat sen "neden appstore dururken google play ile karşılaştırıyorsun" deyince, ben de alakasız olduğu için "konuyu nerelere getirdin" dedim. Yani herhangi bir karşılaştırma yapmadım, kalitesi şöyledir demedim, alakasız oldu senin o mesajın.

Neyse, konuyu uzatmayalım en iyisi.

pRime.

pRime.

Üye
aynen öyle abi ben de senin taraflı yorum yaptığına hiç bi zaman inanmadım zaten yeri geldiğinde ioscularla fandroidlerle nasıl tartıştığını da gördüm forumda olaylara objektif baktığına inandığım insanlardansın..bir sistemi kullanmak onun en iyi olduğuna inanmayı gerektirmez iyisiyle kötüsüyle sistemini bilip ona hakim olmakla daha keyifli hale gelir :) Bir de Can dersen daha memnun olurum abi :)

Tamam Can. :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eeeyvallah abi :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Yahu dostum hala anlamadın sen beni.
Birincisi konu Google Play'e gelmedi, ben sadece dosya kurma sistemleri benziyor diyerek Google Play'i örnek verdim.
İkincisi, Marketplace'ın içerik kalitesini Google Play ile karşılaştırdığım yok. Sadece diyorum ki: "marketplace'ın dosya kurulum şekli google play'e benziyor"... Yani kalite karşılaştırması yapmıyorum, daha kalitelidir ya da daha kalitesizdir demiyorum. Dosya kurulum şekilleri birbirine benziyor diyorum.

Fakat sen "neden appstore dururken google play ile karşılaştırıyorsun" deyince, ben de alakasız olduğu için "konuyu nerelere getirdin" dedim. Yani herhangi bir karşılaştırma yapmadım, kalitesi şöyledir demedim, alakasız oldu senin o mesajın.

Neyse, konuyu uzatmayalım en iyisi.

biriniz de bana hak verin yahu, "arkadaş kalite karşılaştırması yapmadı, sadece dosya kurulum sistemlerinin birbirine benzediğini belirtti" deyin. yanlış anlaşılma olmuş deyin. ama yok. :agla:agla2:somuru:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kimseye haksız demek kardeşim yav :) Dedim ya renkler zevkler meselesi sen dert etme kendine biz de anladık seni Serdar abi de :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

biriniz de bana hak verin yahu, "arkadaş kalite karşılaştırması yapmadı, sadece dosya kurulum sistemlerinin birbirine benzediğini belirtti" deyin. yanlış anlaşılma olmuş deyin. ama yok. :agla:agla2:somuru:

Tamam kardeş haklısın da ben konuya dahil değildim,yoksa hak verirdim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Alemsin Hünkarım :) çok yaşa

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...