bence bu kadar atışmayın be abi. Serdar abi sen tekelliğe karşı değil miydin apple da tekel binevi?
google play ile karşılaştırmamın nedeni, ikisinin de oyun ve program indirip kurma sisteminin aynı olmasıdır. Ben, sen anlayasın diye Google Play'i örnek verdim. Anladın?
Şimdi AppStore'u örnek versem, oyun ve uygulamalar tek parça iniyor onda. Ama Google Play'den örnek veriyorum ki sistemin nasıl işlediğini anlayasın.
Google Play'den oyun indirirsin, birkaç mb iner, sonra kalan dosyayı oyun içinde wifi ile indirir. Windows Phone da benzer sistemle çalışıyor. Tüm demek istediğim bu.
Konuyu nerelere çekiyorsun yahu!![]()
![]()

Sen de haklısın Serdar reisRenkler zevkler meselesi her teknoloji zamanla gelişir bekleyip görelim
Bir de Can dersen daha memnun olurum abi 
aynen öyle abi ben de senin taraflı yorum yaptığına hiç bi zaman inanmadım zaten yeri geldiğinde ioscularla fandroidlerle nasıl tartıştığını da gördüm forumda olaylara objektif baktığına inandığım insanlardansın..bir sistemi kullanmak onun en iyi olduğuna inanmayı gerektirmez iyisiyle kötüsüyle sistemini bilip ona hakim olmakla daha keyifli hale gelirBir de Can dersen daha memnun olurum abi
![]()

Yahu dostum hala anlamadın sen beni.
Birincisi konu Google Play'e gelmedi, ben sadece dosya kurma sistemleri benziyor diyerek Google Play'i örnek verdim.
İkincisi, Marketplace'ın içerik kalitesini Google Play ile karşılaştırdığım yok. Sadece diyorum ki: "marketplace'ın dosya kurulum şekli google play'e benziyor"... Yani kalite karşılaştırması yapmıyorum, daha kalitelidir ya da daha kalitesizdir demiyorum. Dosya kurulum şekilleri birbirine benziyor diyorum.
Fakat sen "neden appstore dururken google play ile karşılaştırıyorsun" deyince, ben de alakasız olduğu için "konuyu nerelere getirdin" dedim. Yani herhangi bir karşılaştırma yapmadım, kalitesi şöyledir demedim, alakasız oldu senin o mesajın.
Neyse, konuyu uzatmayalım en iyisi.
omuru:
biriniz de bana hak verin yahu, "arkadaş kalite karşılaştırması yapmadı, sadece dosya kurulum sistemlerinin birbirine benzediğini belirtti" deyin. yanlış anlaşılma olmuş deyin. ama yok.agla2
omuru: