Manchester'ı Türk Telekom konuşturacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Manchester'ı Türk Telekom konuşturacak
Türk Telekom, Manchester United Futbol Kulübü ile yapacağı işbirliği kapsamında kulübün mobil hakları, online oyun hakları, sosyal medya projeleri, spor okullarına yönelik hakları ile çeşitli pazarlama ve ağırlama haklarının kullanımı üç yıllığına anlaştı.
Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, son üç yıldır arka arkaya ''Türkiye'nin En Değerli Markası'' olan Türk Telekom, 2011'de ''Avrupa'nın En Değerli Futbol Markası'' Manchester United ile sponsorluk işbirliği kurdu.

Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve Sobee'nin de dahil olduğu sponsorluk işbirliği uyarınca Manchester United'ın mobil hakları, online oyun hakları, sosyal medya projeleri, spor okullarına yönelik hakları, çeşitli pazarlama ve ağırlama haklarının Türkiye;deki kullanımı üç futbol sezonu boyunca Türk Telekom'a verildi.

Türk Telekom Grubu şirketlerinden Sobee'nin geliştirdiği ve dünyanın ilk on bire on bir oynanan online futbol oyunu olan I Can Football'un Manchester United Futbol Kulübü ile yapılan işbirliği kapsamında önemli bir yeri olacak. Yakın bir zamanda ikincisi çıkacak olan oyunda, Manchester United Futbol Kulübü'nün lisanslı içerikleri yer alacak.

Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcularının Türk Telekom reklamlarında oynamasını da içeren işbirliği kapsamında kulübün son kazandığı Premier Lig Şampiyonluk Kupası'nın İstanbul'da sergilenmesi gibi etkinlikler de bulunuyor. Türk Telekom Sadakat Programı KAZANMAKMAK, neden Manchester'a gitmek istediklerini en iyi açıklayan 3 çifti Manchester United'ın maçını izleme fırsatı da yakalayacakları İngiltere turuna götürecek. Genç yetenekler için düzenlenecek olan Manchester United futbol okulu da işbirliği kapsamında yer alıyor.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

''Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom olarak yenilikçi bir bakış açısıyla gerçekleştirdiğimiz sponsorluklar ve kulüplerle yürüttüğümüz işbirlikleriyle spora önemli destek sağlıyoruz. Spor alanında üstlendiğimiz bu misyonla; sporun pek çok alanında değer katmak için çalışıyoruz. Türkiye'nin En Değerli Markası Türk Telekom olarak Avrupa'nın En Değerli Futbol Markası olan Manchester United Futbol Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği de bu yaklaşımımızın bir sonucu. Bu işbirliğinden futbolun coşku ve heyecanına yakışır projeler çıkacağından eminiz.''

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Manchester United Ticari Direktörü Richard Arnold ise şunları kaydetti:

''Dünyanın en sevilen sporunda en çok desteklenen kulüp olmak bizim için büyük bir şans ve bunun gibi anlaşmalar, taraftarlarımızla aramızda başka hiçbir kulübün sahip olamadığı bir bağ kurmamıza da imkan veriyor. Türkiye'deki futbolseverlerin bu spora olan tutkusu gayet iyi biliniyor ve Türk Telekom'un Manchester United taraftarlarını kulüp ile daha da yakınlaştıracak yenilikçi planları bizleri de heyecanlandırıyor. Futbolun popülerliği ve küresel çaptaki takipçilerimizin sayısındaki artışa paralel olarak, bu gibi ortaklıklar, destekçilerimiz ile irtibata geçmemiz ve onları takım ile ilgili öğrenmek istedikleri her şey hakkında bilgilendirmemizde hayati bir rol oynuyor.'' kaynak : samnayoluhaber
 


Emrgncy

Emrgncy

Üye
THY den sonra
Türk Telekom
Hadi hayırlısı
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama gerçekten insan gurur duyuyo mesala barçanın maçlarında ben thy görünce ister istemez seviniyorum
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
ama gerçekten insan gurur duyuyo mesala barçanın maçlarında ben thy görünce ister istemez seviniyorum

Türk şirketleri reklam konusunda çok ilerledi
Nerelere sponsor olacaklarını çok iyi biliyorlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt