Mali-400mp vs Adreno 220 >> Hangisi daha başarılı?

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Mali-400mp vs Adreno 220 >> Hangisi daha başarılı?
Mali-400mp vs Adreno 220 >> Hangisi daha başarılı? sebepleriyle verebilirmisiniz?

bertinos

bertinos

Üye
Oyunlara duskunsen adreno 220 al derim oyun olarak adrenoya oyun cok rahat bulabilirsin :oke:

erko merko

erko merko

Üye
Mali-400mp daha iyi.

Elektr0

Elektr0

Üye
Qualcomm adreno yu AMD den aldı diye biliyorum ve adreno kullanmak istesen 320 beklesin 220 eskidi artık adreno225 var onun yerine küçük güncellemeler barındırıyor... Mali400mp gelince hız aşırtılmış versiyon'u ile yeterli düzeyde zaten bir üst modeli mali-604 konsol seviyesinde ..

erko merko

erko merko

Üye
Qualcomm adreno yu AMD den aldı diye biliyorum ve adreno kullanmak istesen 320 beklesin 220 eskidi artık adreno225 var onun yerine küçük güncellemeler barındırıyor... Mali400mp gelince hız aşırtılmış versiyon'u ile yeterli düzeyde zaten bir üst modeli mali-604 konsol seviyesinde ..

Hocam ps vita'nın gpusu bile ps3 ve xbox 360 seviyesinde değilken mali-604 o seviyede olabilirmi sence :) Ama konsol olarak kastın el konsolu olan ps vita ise haklısın.

Matador03

Matador03

Üye
mali400mp tabiki

cyber

cyber

Üye
adreno 220 daha iyi bence

Elektr0

Elektr0

Üye

Hocam ps vita'nın gpusu bile ps3 ve xbox 360 seviyesinde değilken mali-604 o seviyede olabilirmi sence :) Ama konsol olarak kastın el konsolu olan ps vita ise haklısın.

ben söylemiyorum kardeş o gpu yapan lar söylüyor ki adreno 320 içinde konsol seviyesi diyorlar... :oke: sen o gpuları küçük görme

• Beğen
Tepkiler: canaytekin ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Adreno 220 ye oyun bulabilirsin rahatlık ile..bu yönden bakarsak bence önde duruyor ama Mali400mp de hız yönünden iyi yani karar veremiyorum :hmmm

cyber

cyber

Üye
Adreno 220 ye oyun bulabilirsin rahatlık ile..bu yönden bakarsak bence önde duruyor ama Mali400mp de hız yönünden iyi yani karar veremiyorum :hmmm

emin ol mali de adrenodan daha az sıkıntı çekersin oyun konusunda ama adreno güçlü. Mali de tegra powervr ve qualcomm driverları var onları yükleyince hiç bi oyunda sıkıntı kalmaz

erko merko

erko merko

Üye

ben söylemiyorum kardeş o gpu yapan lar söylüyor ki adreno 320 içinde konsol seviyesi diyorlar... :oke: sen o gpuları küçük görme

Sen mobil telefonların konsol grafiği verebileceğine inanıyormusun cidden ? konsolda hiç oyun oynamadın sanırım ? yapamazlar demiyorum fakat günümüz teknolojisinde bu imkansız.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yapma kuzum konsol seviyesi ne demek ;) Telefon GPU ları konsol sevilerine nasıl ulaşsın yapma gözünü seveyim :)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Sen mobil telefonların konsol grafiği verebileceğine inanıyormusun cidden ? konsolda hiç oyun oynamadın sanırım ? yapamazlar demiyorum fakat günümüz teknolojisinde bu imkansız.

bana pek öle gelmiyor. bi ara psp de gta oynadıydım fakat o oyun biraz eski gibi tabi şimdi daha iyileri çıkmıştır :) bide bu arada batman androide (gameloft) bi bakta gözün gönlün açılsın (büyük ihtimal haberin vardır fakat hatırlatıyım dedim) = bu arda max paynenim mobil grafikleride güzel = bence imkansız değil.

- - - Eklendi - - -

son cümlem günümüz teknolojisi içinde gerçerli. (vita tarzı olanlar için)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
emin ol mali de adrenodan daha az sıkıntı çekersin oyun konusunda ama adreno güçlü. Mali de tegra powervr ve qualcomm driverları var onları yükleyince hiç bi oyunda sıkıntı kalmaz
Onlar ile alakası yok bence.Mali 400 den performans olarak daha önde bunu demek istedim..800x1280 çözünürlüğü kaldırmıyor farkında ise Gs2 Mali 400 ; Gs2 HD Adreno 220 ile çıktı..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Yapma kuzum konsol seviyesi ne demek ;) Telefon GPU ları konsol sevilerine nasıl ulaşsın yapma gözünü seveyim :)

konsolları gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Çok yakında ulaşır

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve MasteLaa
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
ee sonuç :)

erko merko

erko merko

Üye
bana pek öle gelmiyor. bi ara psp de gta oynadıydım fakat o oyun biraz eski gibi tabi şimdi daha iyileri çıkmıştır :) bide bu arada batman androide (gameloft) bi bakta gözün gönlün açılsın (büyük ihtimal haberin vardır fakat hatırlatıyım dedim) = bu arda max paynenim mobil grafikleride güzel = bence imkansız değil.

- - - Eklendi - - -

son cümlem günümüz teknolojisi içinde gerçerli.

[video=youtube;kF67XFXq_ys]http://www.youtube.com/watch?v=kF67XFXq_ys[/video]
Videoyu izle ondan sonra tekrar düşün.
Gözün gönlün açılsın dediğin oyunun çok daha iyileri 7-8 yıl önce pc ve konsola çıkıyordu zaten :oke:

Üst Alt