Qualcomm adreno yu AMD den aldı diye biliyorum ve adreno kullanmak istesen 320 beklesin 220 eskidi artık adreno225 var onun yerine küçük güncellemeler barındırıyor... Mali400mp gelince hız aşırtılmış versiyon'u ile yeterli düzeyde zaten bir üst modeli mali-604 konsol seviyesinde ..
Ama konsol olarak kastın el konsolu olan ps vita ise haklısın.
Hocam ps vita'nın gpusu bile ps3 ve xbox 360 seviyesinde değilken mali-604 o seviyede olabilirmi senceAma konsol olarak kastın el konsolu olan ps vita ise haklısın.
sen o gpuları küçük görmeAdreno 220 ye oyun bulabilirsin rahatlık ile..bu yönden bakarsak bence önde duruyor ama Mali400mp de hız yönünden iyi yani karar veremiyorum![]()
ben söylemiyorum kardeş o gpu yapan lar söylüyor ki adreno 320 içinde konsol seviyesi diyorlar...sen o gpuları küçük görme
Mali-400mp daha iyi.
mali400mp tabiki
adreno 220 daha iyi bence

Yapma kuzum konsol seviyesi ne demek
ben söylemiyorum kardeş o gpu yapan lar söylüyor ki adreno 320 içinde konsol seviyesi diyorlar...sen o gpuları küçük görme

Sen mobil telefonların konsol grafiği verebileceğine inanıyormusun cidden ? konsolda hiç oyun oynamadın sanırım ? yapamazlar demiyorum fakat günümüz teknolojisinde bu imkansız.
bide bu arada batman androide (gameloft) bi bakta gözün gönlün açılsın (büyük ihtimal haberin vardır fakat hatırlatıyım dedim) = bu arda max paynenim mobil grafikleride güzel = bence imkansız değil.Onlar ile alakası yok bence.Mali 400 den performans olarak daha önde bunu demek istedim..800x1280 çözünürlüğü kaldırmıyor farkında ise Gs2 Mali 400 ; Gs2 HD Adreno 220 ile çıktı..emin ol mali de adrenodan daha az sıkıntı çekersin oyun konusunda ama adreno güçlü. Mali de tegra powervr ve qualcomm driverları var onları yükleyince hiç bi oyunda sıkıntı kalmaz
Yapma kuzum konsol seviyesi ne demekTelefon GPU ları konsol sevilerine nasıl ulaşsın yapma gözünü seveyim
![]()
Ulaşsa bile bu Adreno 320 ile olacağını sanmıyorum demek istedim
konsolları gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Çok yakında ulaşır
bana pek öle gelmiyor. bi ara psp de gta oynadıydım fakat o oyun biraz eski gibi tabi şimdi daha iyileri çıkmıştırbide bu arada batman androide (gameloft) bi bakta gözün gönlün açılsın (büyük ihtimal haberin vardır fakat hatırlatıyım dedim) = bu arda max paynenim mobil grafikleride güzel = bence imkansız değil.
- - - Eklendi - - -
son cümlem günümüz teknolojisi içinde gerçerli.

Ulaşsa bile bu Adreno 320 ile olacağını sanmıyorum demek istedim![]()