Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benm anlamadıgım olay su:
ace 2 mali 400 kullanıyor-htc desire x te adreno 203 var.
Ve testler de desire x daha iyi cıkıyor mali 400 kime göre iyi şimdi ?
pRime.
Üye
mali-400 neye göre daha iyi?
mali-400'ün bir çok modeli var. tek çekirdekten dört çekirdeğe kadar uzanıyor bu modeller ayrıca overclocklu versiyonları da var.
mali-400'ün ancak 4 çekirdekli modeli adreno 220'den daha iyi olabilir.
benm anlamadıgım olay su:
ace 2 mali 400 kullanıyor-htc desire x te adreno 203 var.
Ve testler de desire x daha iyi cıkıyor mali 400 kime göre iyi şimdi ?
hayır, mali-400'ün düşük bir modelini kullanıyor sadece.
Kerim.
Üye
olabilirde o kadar kasmaz ya
m_kan
Üye
Konu Sahibi
ben biyerde okudum adreno220 mali400den daha iyi oyun oynatıyomuş ama mali400 daha hızlıymış doğrumu hem xperia p nin gpusu bi yerde mali400 yazıyo biyerde d8500 yazıyo hangisi doğru ya da ikisi de aynı mı
dedereis123
Üye
snapdragonlu adreno bence daha iyidir his olarak bilemem ama stabillik olarak iyidir
ben biyerde okudum adreno220 mali400den daha iyi oyun oynatıyomuş ama mali400 daha hızlıymış doğrumu hem xperia p nin gpusu bi yerde mali400 yazıyo biyerde d8500 yazıyo hangisi doğru ya da ikisi de aynı mı
Mali 400 diye biliyorum belki aynı şeydir, dediğin gibi.
fk555897
Üye
Mali 400 Ace 2'de de S3 Mini'de de S3'de de var. S3'deki çok iyi bir GPU ama Ace 2'deki GPU biraz daha alt bir sürüm. O yüzden oyunlarda sıkıntı yaratabilir ama Ace 2'de Modern Combat 3'ün kasması normal birşey değil.