MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
Hocam Unutulmadınız Beklemedeyiz Hâlâ :D

Süleyman

Süleyman

Üye
1 sıkıntı var ofw de, çözdüğümde yayınlayacağım aniden. Ama bana kafayı yedirtti. çözmeye çalışıyorum. 1 haftadır. :angry::hih:
Hayrıdır hocam neymiş o sıkıntı gerçi siz bizden kat kat bilgilisiniz fakat yine de belki bir yardımımız dokunur.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
kamera sistem hatası veriyor. ne denediysem olmadı. birçok şey denedim nafile.
çözerim ama nasıl ve ne zaman bilemiyorum..

efsane1980

efsane1980

Üye
kolay gelsin hocam inşallah sadece ofw yapmıyosundur cfw ni dört gözle bekliyorum

Süleyman

Süleyman

Üye
kamera sistem hatası veriyor. ne denediysem olmadı. birçok şey denedim nafile.
çözerim ama nasıl ve ne zaman bilemiyorum..
Valla hocam sizin herşeyi yaptığınıza eminim. O yüzden bir şey söylemek gelmiyor. Sağlık olsun hocam. Siz de biliyorsunuz elbet bir modla ilgilidir. Mesela bende dün bir fw yayınladım yaptığım fw nin belle lisini yapayım dedim bulduğum belle modu uyguluyordum dosyaları aynı olmamasına rağmen belle modunu uygulayınca tuş kilidi zaman ayarlı özelliği çalışmıyordu. Çok saçma şeyler var bu konuda. Alakasız modlar birbirini etkiliyor. Size de tekrara kolay gelsin hocam. Biz bekliyoruz. Yapacağınızdan eminiz fakat belki olmadı hatalıda yayınlamanızı isteriz.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm. Sıkıntı olmazsa bu gün akşama doğru yayınlarım. :oke::d:

Süleyman

Süleyman

Üye
Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm. Sıkıntı olmazsa bu gün akşama doğru yayınlarım. :oke::d:
Tüh hocam ya keşke dün akşam yayınlasaydınız :) yola gidiyorum şimdi nasıl yükleyeceğim ben :D

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
ooo hoşgeldin kardeşim bende manisalıyım :D uğra bi ara :D

dready112

dready112

Üye
belle barlısını da yayınlayacak mısın, yoksa bunla bitecek mi ? bi cevap verebilirsen iyi olur @openstar

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Sade olsun stabil olsun hızlı olsun bide bataryası uzun gitsin yeter. Süse püse gerek yok.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bekliyoruz hocam :)

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi

1-2 düzeltme daha yapacağım. Bugün yayınlamaya çalışacağım.

- - - Eklendi - - -

Sade olsun stabil olsun hızlı olsun bide bataryası uzun gitsin yeter. Süse püse gerek yok.

umarım beklediğin gibi olur.

- - - Eklendi - - -

belle barlısını da yayınlayacak mısın, yoksa bunla bitecek mi ? bi cevap verebilirsen iyi olur @openstar

belle bar şuanda yok. bunu yayınlayacağım. 1 hafta sonra tatile gideceğim. gitmeden sorun çıkmazsa belle barlıyı da yayınlamak istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Tebrikler hocam elinize sağlık.Bekliyorum yayınlıyacağın saatleri :)

Saol kardeşim.

dready112

dready112

Üye
usta hata falan sorun değil belle barı tatile gitmeden gerekirse mod olarak bile olsa rica ediyorum :) sırf onu bekledim ben

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
openstar daha önce cicor kullandım ve beğendim.inşallah bu da güzel olur ve beğenirim.bu arada durum ne?

Üst Alt