Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence bu gidişle sorun çözülmiyecek çünkü bizi daha önceden aldı gösterip kurmaya çalıştığımızda boyna hata yapıyor belki geçmişimizi silerse düzelebilir yani hiç kurmayan biri şuan kurabiliyordur sanarım buda kesin aslında, ama son çözüm olarak programcı şuanki uygulamayı kaldırıp farklı bir isimde terkar programı yayınlaması gerekebilir (aslında program tamamen magazadan kaldırılınca kullanıcı biligileride silinir diye umuyorum bu şekilde aynı isimde tekrar programı göndersede sorun belki düzelir, kısaca kaldıırp tekrar kursun yani) güncelleme ile çözülebileceiğini sanmıyorum pek ama olur belki oda

csH

csH

Üye
Bende de deneme surumu bitti yazdı programa girmeye çalışınca nasıl duzelteceğiz satın al dediğimde cüzdana yönlendiriyor daha önce satın almıştınız demiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yaşayan arkadaşlara kupon kodu verebilirim.
Ancak vereceğim kod yalnızca bir kullanımlık.
Uygulamayı silerseniz tekrar kullanamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve csH
dakamon

dakamon

Üye
Sorun yaşayan arkadaşlara kupon kodu verebilirim.
Ancak vereceğim kod yalnızca bir kullanımlık.
Uygulamayı silerseniz tekrar kullanamazsınız.
Mağaza hatası almasak yükleyip kodu da isteyeceğim senden ama işte hata veriyor :/

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Program açılıp kapanıyor kodu nasıl girecem deneme süresi bitti

csH

csH

Üye
Program açılıp kapanıyor kodu nasıl girecem deneme süresi bitti

Aynı soruyu bende sormuştum ama şu an aklıma geldi 3 4 gün önce hafıza kartını atıp yerel uygulamaları yukleden yükleme yapmıştım bi sorun çıkmamıştı o şekilde yükleyip kodu girebiliriz herhalde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
Uygulamayı silip tekrar kurmayı denediniz mi?
Tekrar kurarken "Dene" butonuyla yükleyin.
Uygulama zaten haftalar önce sildim. Ama sildiğim an tekrar yüklemek istemiştim hata veriyordu hala hata veriyor yüklenmiyor mağaza hatası veriyor ama başka hata değil.
Uygulama zaten haftalar önce sildim. Ama sildiğim an tekrar yüklemek istemiştim hata veriyordu hala hata veriyor yüklenmiyor mağaza hatası veriyor ama başka hata değil.
Ayrıca dene diye bir şey çıkmıyor sadece yükle var.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Ayrıca dene diye bir şey çıkmıyor sadece yükle var.

bilgisayardan yüklemeyi deneyin deneme sürümünü ben o şekilde yüklemiştim telefondan görmüyor paralısını bende sadece yükle çıkıyordu

dakamon

dakamon

Üye
Bilgisayardan yükle derken?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Mağazadan telefona gönder

PureFood

PureFood

Üye
Uygulama geçen hafta düzldiğinde tekrar yüklediğimi yazmıştım. Satın al demiştim ve bu uyg. zaten önceden satın aldınız demişti. ben de onay verdim bir daha yükledim. şimdi bi kaç gündür Microsoft Commerce ödeme alamadık diye mesaj atıyor. Haydaaaa yani ne iş anlamadım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Uygulamayı silip tekrar kurmayı denediniz mi?
Tekrar kurarken "Dene" butonuyla yükleyin.

şöyle bir hata geliyor ve kuurlmuyor tr ve abd bölgelerinde denedim sonuç aynı ne yaptıysam olmadı soft reset attım kaç defa bu arada üstte de yazmıştım belki o yazdıklarım yapılırsa sorun çözülebilir gibi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Uygulama güzel kullanmak isteyen versin parasını ya nice dandik ürünlere para veriliyor böylesine iyi işlere destek olmak gerekli diye düşünüyorum

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu gün güncelleme gelmiş ve sorun çözüldü kuramayan kişiler tekrar denesinler ben sorunsuz kurdum

dakamon

dakamon

Üye
Bende hala mağaza hatası veriyor 800004005 hatası alıyorum off off

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

İnternet Explorer ayarlarından internet geçmişini sil.
Kapasite kontrolünden geçici dosyaları sil.
Telefonu yeniden başlat.

Bir de böyle dene.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

peki birde telefonda net açık iken pc den wp magazadan uygulamayı kurmayı denermisiniz aslında ben böyle kurdum ama daha önceden bu şekilde de hata veriyordu, bu arada uygulama içeresinde satın al falan yok deneme sürümünü kurduğum halde

dakamon

dakamon

Üye
İnternet Explorer ayarlarından internet geçmişini sil.
Kapasite kontrolünden geçici dosyaları sil.
Telefonu yeniden başlat.

Bir de böyle dene.

Dediğinizi yaptım dene satın al çıktı sonunda :) ama şimdi bana Full sürüm yapacak kod lazım abi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
peki birde telefonda net açık iken pc den wp magazadan uygulamayı kurmayı denermisiniz aslında ben böyle kurdum ama daha önceden bu şekilde de hata veriyordu, bu arada uygulama içeresinde satın al falan yok deneme sürümünü kurduğum halde

buldum satın al kısmını banada kupon lazım nasıl olacak şimdi

Üst Alt