Tekrar yükledim guncellemeden sonra. Sorun yok ama İzmir yazıyorum gözükmüyor ne uygulama içinde ne de canlı karoda![]()
Kendi kendine düzeldi abiİzmir şeklinde değil, izmir diye yaz. (Yani ilk harfi küçük "i" olsun)

Kendi kendine düzeldi abi![]()
ama olmuyor
...Yok abi konumda sorun vardı, yani bulup dereceyi gösteriyordu ama olaya bak, İzmir yazmıyorduNasıl düzeldi İsmet ? Uygulamanın çalışması mı ? yoksa güncelleme sorunu mu düzeldi ? Bende uygulama çalışıyor ama halen güncellemeyi alamadı gitti, hep hata veriyor, ne soft resetler denedimama olmuyor
...
Bir saat sonra bir baktım hem karoya hem uygulama içine İzmir yazısı gelmiş. Hatta tekrardan bildirimleri açtım, bu sabah buğulu bildirimi bile verdi.Yok abi konumda sorun vardı, yani bulup dereceyi gösteriyordu ama olaya bak, İzmir yazmıyorduBir saat sonra bir baktım hem karoya hem uygulama içine İzmir yazısı gelmiş. Hatta tekrardan bildirimleri açtım, bu sabah buğulu bildirimi bile verdi.
güncelleme sorunu var ve sanırım ücretli olmuş![]()
Sorun düzeldi
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Bu programın lisans sorununu ne yapacağız deneme süresi bitti diye uyarı verip kapanıyor kullanamayacağız artık keşke 1 günlük ücretsiz yapsa da lisanslasak olan lisansıda kaybettik
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ben silmiştim programı şimdi yüklemeyi denedim mağaza hatası veriyor. İlk sildiğimde hemen tekrar yüklemek istediğimde de mağaza hatası vermişti o yüzden yükleyememiştim hala veriyor.Uygulamaya yarın ya da öbür gün güncelleme gelecek.
Güncellemeyi yüklediğinde hala deneme sürümünde kalan arkadaşlar benimle özel mesajdan irtibata geçsinler.