Ya güncelleme düzelmeyecek mi?
Deneme versiyonunu kur sonra bu dinchy87 kod ile tam sürüm yap
Edit: Uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde yine deneme sürümü oluyor
Ben daha akşam yükledim bu uygulamayı tekrardan ve deneme sürümü kuruldu. Ardından güncelleme gelmiş onu kurdum ve bu sabahta aklıma geldi açtım ve kodu girdim tam sürüm dedi. Oluyor yani. Doğru girdiğinizden emin olun. Bende bir sıkıntı olmadıŞuan bu kodu kabul etmiyor :S

Peki uygulamadan çıkıp tekrar girdiğinde tam sürüm olarak kalıyor mu ?Ben daha akşam yükledim bu uygulamayı tekrardan ve deneme sürümü kuruldu. Ardından güncelleme gelmiş onu kurdum ve bu sabahta aklıma geldi açtım ve kodu girdim tam sürüm dedi. Oluyor yani. Doğru girdiğinizden emin olun. Bende bir sıkıntı olmadı![]()
Ever kalıyorPeki uygulamadan çıkıp tekrar girdiğinde tam sürüm olarak kalıyor mu ?

Güncellemede bir problem yok.
Bende uygulamanın hem betası hem de orijinal sürümü yüklü. İkisi de sorunsuz güncelliyor hava durumunu.
Uygulamanın mağaza güncellemesinden bahsediyorsanız, o da düzeldi bildiğim kadarıyla...
Sorun sizin cihazdan ve ayarlarınızdan kaynaklanıyor olmalı.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Abi o da düzelirSildim şimdi tekrar yuklemek istedim bu seferde mağazada indirliyor derken hata alıyorum. Demekki microsoftun mağazası bozulmuş...
Seninde şansın yok ya
tam ekran görüntüsü atıyordum sana bu sefer de hizliresim.com hata verdi
İnşallah düzelir 
Uğraşmıyorum artık başka hava durumu uygulaması yüklerim.
Ben sildim daha da yüklemem. Silip tekrar kurmak istedim yine sorun verdi. ben daha ne yapayım. Yıldım tiksindim uygulamadan.bende hala güncelleme hatası veriyor paralı yapmazsam da güncellenmeyecek sanırım![]()