Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ya güncelleme düzelmeyecek mi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben satın aldım ama herhalde para almadı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ya güncelleme düzelmeyecek mi?

Güncellemede bir problem yok.
Bende uygulamanın hem betası hem de orijinal sürümü yüklü. İkisi de sorunsuz güncelliyor hava durumunu.

Uygulamanın mağaza güncellemesinden bahsediyorsanız, o da düzeldi bildiğim kadarıyla...

Sorun sizin cihazdan ve ayarlarınızdan kaynaklanıyor olmalı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Şuan bu kodu kabul etmiyor :S
Ben daha akşam yükledim bu uygulamayı tekrardan ve deneme sürümü kuruldu. Ardından güncelleme gelmiş onu kurdum ve bu sabahta aklıma geldi açtım ve kodu girdim tam sürüm dedi. Oluyor yani. Doğru girdiğinizden emin olun. Bende bir sıkıntı olmadı :no:

skynet

Üye
Ben daha akşam yükledim bu uygulamayı tekrardan ve deneme sürümü kuruldu. Ardından güncelleme gelmiş onu kurdum ve bu sabahta aklıma geldi açtım ve kodu girdim tam sürüm dedi. Oluyor yani. Doğru girdiğinizden emin olun. Bende bir sıkıntı olmadı :no:
Peki uygulamadan çıkıp tekrar girdiğinde tam sürüm olarak kalıyor mu ?

dakamon

dakamon

Üye
Güncellemede bir problem yok.
Bende uygulamanın hem betası hem de orijinal sürümü yüklü. İkisi de sorunsuz güncelliyor hava durumunu.

Uygulamanın mağaza güncellemesinden bahsediyorsanız, o da düzeldi bildiğim kadarıyla...

Sorun sizin cihazdan ve ayarlarınızdan kaynaklanıyor olmalı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Benim cihaz bozuk o zaman.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Sildim şimdi tekrar yuklemek istedim bu seferde mağazada indirliyor derken hata alıyorum. Demekki microsoftun mağazası bozulmuş...

emz

emz

Üye
Sildim şimdi tekrar yuklemek istedim bu seferde mağazada indirliyor derken hata alıyorum. Demekki microsoftun mağazası bozulmuş...
Abi o da düzelir :islik Seninde şansın yok ya:haha: tam ekran görüntüsü atıyordum sana bu sefer de hizliresim.com hata verdi :) İnşallah düzelir :evet:

skynet

Üye
Kodu girince geçersiz diyor :dry:

m542tf

m542tf

Üye

Uğraşmıyorum artık başka hava durumu uygulaması yüklerim.

dakamon

dakamon

Üye
Kullanırım bingimi düşünmem gerisini. Zaten ufak karo olarak duruyor ekranda dereceyi versin tamam :)

luckysleven

luckysleven

Üye

Uğraşmıyorum artık başka hava durumu uygulaması yüklerim.

Isin enteresan kismi bu uygulama gibi performansli calisan baska bir uygulama yok : ) bing uygulamalari zaten rezalet ne haberi ne hava durumu 5 para etmez. Diger pro uygulamalarda ya tile guncellemesi yapamiyor ya cok karisik yada hatali bilgi veriyor. Ha bu uygulama cokmu mukemmel tabiki hayir ama en azindan %90 dogru sonuc veriyor ve ozellikleri cok iyi. Yani amator bir yazilimcinin yaptigi uygulamadan daha iyisinin olmamasi cok enteresan magazada. Bu adamda nasil yapmis hangi hava durumu kaynagini kullanmis merak ediyorum.

Bu arada bunu kullanmak istemeyenlere siddetle yandex hava durumunu tavsiye ederim. Hemde arama tusuna yandexi koyarsaniz hava durumu uygulamasi icin yerde kaplamamis olursunuz. Doviz kurlari trafik vs hepsi bir yerde olur

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Benim merak ettiğim denem sürümü ile tam sürüm arasında ne fark var ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ne yalan söyleyeyim haystımda N8 de Nokianın kendi programı gibi hava durumu görmedim saati dk herşeyi tam zamanında veriyordu üstelik ist gibi büyük şehirler değil ufacık ilçelerde dahi doğru sonuç

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

hironakamura

hironakamura

Üye
bende hala güncelleme hatası veriyor paralı yapmazsam da güncellenmeyecek sanırım :angry:

dakamon

dakamon

Üye
bende hala güncelleme hatası veriyor paralı yapmazsam da güncellenmeyecek sanırım :angry:
Ben sildim daha da yüklemem. Silip tekrar kurmak istedim yine sorun verdi. ben daha ne yapayım. Yıldım tiksindim uygulamadan.

serinaga

serinaga

Üye
Son gelen güncelleme de işe yaramadı, mağaza yine hata veriyor :ah
Akabinde bir soft reset yaptım ama sonuç yine olumsuz ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme yapmaması nedeniyle kaldırdım. Uygulamadaki hata düzelene kadar da yüklemem.
satın alma geçmişinden yüklemeyi deneyen oldu mu?
Ayarlardan Telefonumu bul açık yapıp telefona yollayın.

Üst Alt