Arkadaşlar windows phone com üzerinden canlı destekte görüştüm. Adam başta programı ne zaman, ne kadara satın aldığımı sordu. Bende microsoft hesabımdan baktım fakat programa ait ödeme yaptığım bilgisi silinmiş, haliyle adama söyleyemedim tarihi. Sonra olayı anlattım daha önce yüklemiştim güncellemeyi kurmak için kaldırıp yüklemek istedim bir daha yükleyemedim, tekrar satın almamı istedi diye anlattım. Eleman programa göz attığını, benim gibi sorun yaşayanların olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla sorun reklam kaldırma ücreti mi eklenmiş neyse artık ondan kaynaklanıyormuş. İngilizce bişeyler yazdı tam çözemedim

72 saat içinde hesabıma para iadesi yapılacakmış. Kaldırıp yükleyemeyenler görüşsün bence. Ama destek ingilizce Türkçe destek yok haberiniz olsunBu arada uygulamayı silmeyin lisansınız gidiyor, para iadesi için desteğe başvurmanız lazım. Faturanız olursa daha garanti olur. uygulamaya girdiğinizde üstte çıkan uyarıyı almamak için de ayarlardan geliştirici uyarılarını kapatabilirsiniz