Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar hala uygulamayı değerlendirmeyen üyelerimiz varsa lütfen 5 yıldız vererek değerlendirsinler.

Böylesine iyi niyetli ve düşünceli bir geliştirici, iyi değerlendirmeleri hak ediyor diye düşünüyorum.

Şimdi bizde yüklü biz silmeyip bekleyelim mi?

serinaga

serinaga

Üye
Gdr1 yüklü bende L820, bugün tekrar güncelleme yapmak istedi ama hata verdi, halen sorun devam ediyor anlaşılan, uygulama açıldığındaki ekran alıntısı :

Geçmişten Gönderildi ...

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Şimdi bizde yüklü biz silmeyip bekleyelim mi?

Kaldırmayın uygulamayı ben kaldırdım kurulmuyor lisansıda kaybettik büyük ihtimal

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gdr1 yüklü bende L820, bugün tekrar güncelleme yapmak istedi ama hata verdi, halen sorun devam ediyor anlaşılan, uygulama açıldığındaki ekran alıntısı :

Geçmişten Gönderildi ...
Bu uyarı yazısı bende de çıkıyor ama uygulama çalışıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Evet uygulama bende de çalışıyor, sadece güncellemiyor ve hata veriyor ...

Bu arada geliştirici, güzel yorumlardan dolayı Türkiye'deki tüm kullanıcılara teşekkür etti :tebessüm:

Kod:
thank you again! You are all great from Turkey, i got really good reviews from you all. There was just a few guys on other countries :) but that is not so much in the end of over 3000 review some bad is nothing :) but i always take this as a personal thing :P

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, serinaga ve Akhtoher

hitafnalsa

Üye
Arkadaşlar uygulamayı güncelleme yapamadığı için kaldırmıştım şimdi yuklemeye çalışıyorum tekrar satın almam gerekiyor cidden lisans gitmiş

serinaga

serinaga

Üye
Bu arada geliştirici, güzel yorumlardan dolayı Türkiye'deki tüm kullanıcılara teşekkür etti :tebessüm:

Kod:
thank you again! You are all great from Turkey, i got really good reviews from you all. There was just a few guys on other countries :) but that is not so much in the end of over 3000 review some bad is nothing :) but i always take this as a personal thing :P

Eyvallah, bizlerden de selam söyle Özgür, başka uygulamalar da yapmayı düşünüyor mu ?
Arkadaşlar uygulamayı güncelleme yapamadığı için kaldırmıştım şimdi yuklemeye çalışıyorum tekrar satın almam gerekiyor cidden lisans gitmiş

Satın almayı seç, bedava yükleyecekmiş ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Lisansı önceki sayfada yer alan uzun mesajda vermiştim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa
dakamon

dakamon

Üye
Bende de güncellenmiyor özgür abi. Bekleyeyim mi düzeltilmesini yoksa silip tekrar mı kurayım?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah, bizlerden de selam söyle Özgür, başka uygulamalar da yapmayı düşünüyor mu ?

Benim bildiğim kadarıyla şu an başka çalışması yok ama yine de ilk fırsatta sorarım ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bende de güncellenmiyor özgür abi. Bekleyeyim mi düzeltilmesini yoksa silip tekrar mı kurayım?

Silince tekrar kurulmuyor sanırım.
Beklemekte yarar var.
Microsoft haftaiçi sorunu çözecektir muhtemelen.
Eğer bir sorun yaşar da deneme sürümüne düşerseniz, uygulamanın hakkında kısmındaki şifre bölümüne dinchy87 şifresini girip tam sürüm yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: emz ve hitafnalsa

hitafnalsa

Üye
Lisansı önceki sayfada yer alan uzun mesajda vermiştim :hmmm

Teşekkür ederim kupon kodu ile tekrar tam sürüme kavuştum ama merak ettiğim bi kısım var ben şimdi bu uygulamanın tam sürümünü mağazadan indiremeyecekmiyim? Mecburen deneme sürümünü mü yükleyeceğim her defasında kupon kodu mu girecez ayrıca bu kod ger defasında işe yarayacak mı ki. Microsoft yüzünden gül gibi uygulama lisansı uçtu mu şimdi yine 3 ₺ mi vermek lazım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kupon kodu ile tekrar tam sürüme kavuştum ama merak ettiğim bi kısım var ben şimdi bu uygulamanın tam sürümünü mağazadan indiremeyecekmiyim? Mecburen deneme sürümünü mü yükleyeceğim her defasında kupon kodu mu girecez ayrıca bu kod ger defasında işe yarayacak mı ki. Microsoft yüzünden gül gibi uygulama lisansı uçtu mu şimdi yine 3 ₺ mi vermek lazım.

Bundan sonra kaldırmadığınız sürece bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Kaldırsanız bile yükle dediğinizde ücretsiz tekrar yükleyecek yada kupon kodu tekrar çalışacaktır sanırım.

Bir terslik olursa geliştiriciden yardım almanızı sağlayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa

hitafnalsa

Üye
Bundan sonra kaldırmadığınız sürece bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Kaldırsanız bile yükle dediğinizde ücretsiz tekrar yükleyecek yada kupon kodu tekrar çalışacaktır sanırım.

Bir terslik olursa geliştiriciden yardım almanızı sağlayabilirim.

Tekrar teşekkür ederim inşallah buna kalıcı çozum bulup lisansları geri verir microsoft. Aynı durum music sence adlı bir programda olmuştu yaklaşık 2 ay falan oluyor hala o programı indiremiyorum. İnşallah bunda o sorun olmaz en azından kod ile tam surum olmayı kabul eder sürekli inşallah

kamil5028347

kamil5028347

Üye

hitafnalsa

Üye
Arkadaşlar windows phone com üzerinden canlı destekte görüştüm. Adam başta programı ne zaman, ne kadara satın aldığımı sordu. Bende microsoft hesabımdan baktım fakat programa ait ödeme yaptığım bilgisi silinmiş, haliyle adama söyleyemedim tarihi. Sonra olayı anlattım daha önce yüklemiştim güncellemeyi kurmak için kaldırıp yüklemek istedim bir daha yükleyemedim, tekrar satın almamı istedi diye anlattım. Eleman programa göz attığını, benim gibi sorun yaşayanların olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla sorun reklam kaldırma ücreti mi eklenmiş neyse artık ondan kaynaklanıyormuş. İngilizce bişeyler yazdı tam çözemedim :) 72 saat içinde hesabıma para iadesi yapılacakmış. Kaldırıp yükleyemeyenler görüşsün bence. Ama destek ingilizce Türkçe destek yok haberiniz olsunBu arada uygulamayı silmeyin lisansınız gidiyor, para iadesi için desteğe başvurmanız lazım. Faturanız olursa daha garanti olur. uygulamaya girdiğinizde üstte çıkan uyarıyı almamak için de ayarlardan geliştirici uyarılarını kapatabilirsiniz

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bu pro bende takır takır malısıor beleşe aldım bide sizde neden ole oldıkı .d

efege

Üye
80004005 hata kodu veriyor. Daha önce yüklüydü slmiştim. Tekrar yükleyemiyorum:/

Üst Alt