dilmenibrahim
Üye
Genelde beta ile asıl sürüm arasındaki süreyi kısa tutuyor geliştirici.
Çok uzun sürmez.
Bu arada o animasyon sadece karlı ve yağmurlu havalar için geçerli.
Bütün hava şartlarında animasyon yok.
Ya abi şu 80004005 mi ne hatasını giderseler söylesen, bizi senin kadar takmazlar
Biz bazen twtterda twitleşiyoruz. GEçen bu videoyu paylaştığında güzel dedim. Gerçekten güzel olmuşmu falan dedi bende evet çok güzel olmuş keşke bu animasyonu kilit ekranına da koyabilsek dedim oda buna izin yok şu an dedi. Bende umarım w10 da gelir falan demiştim oda umarım demiştiEst. sizler de ulaşabilirsiniz.
Geliştiricisi iyi biri. Elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
Tam olarak neden ve nerede alıyorsunuz o hatayı?
Biz bazen twtterda twitleşiyoruz. GEçen bu videoyu paylaştığında güzel dedim. Gerçekten güzel olmuşmu falan dedi bende evet çok güzel olmuş keşke bu animasyonu kilit ekranına da koyabilsek dedim oda buna izin yok şu an dedi. Bende umarım w10 da gelir falan demiştim oda umarım demiştiinş getirirler şu apileri de kilit ekranını daha interaktif daha çok özellikli olarak kullanırız. Bence MS nin bu kilit ekranına iyi yoğunlşaması lazım. Potansiyeli yüksek. Değerlendirmeli.
Yüklemek istediğimde alıyorum abi, satın aldım aylar önce ama şimdi deneme sürümünü yükleyebiliyorum ama satın aldığını yüklerken aşağıdaki gibi oluyor cihaz lumia920Est. sizler de ulaşabilirsiniz.
Geliştiricisi iyi biri. Elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
Tam olarak neden ve nerede alıyorsunuz o hatayı?
Aynı hatayı bende alıyorum program yuklenmiyorYüklemek istediğimde alıyorum abi, satın aldım aylar önce ama şimdi deneme sürümünü yükleyebiliyorum ama satın aldığını yüklerken aşağıdaki gibi oluyor cihaz lumia920
Tüm güncellemeler yüklü wp8.1 update 1 yüklü :
Türkçesi nedir abi bununHemen cevap geldi
"Yes my friend i will send you vouchers in the same minute when they come back. I dont know what tales so long for them to make it. They also wanted to make a WP app for their website maybe they have problems bow"
Aynı hatayı bende alıyorum program yuklenmiyor
Ben sadece prognoza da karşılaşıyorum bu sorunla, onun haricinde her uygulamayı (denim gerektirmeyen) yükleyebiliyorumBağlantı ile alakalı bir teknik sorun bu. Sırf prognaza uygulamasına ait bir sorun gibi algılamayınız. (Bende sıkça karşılaşıyorum)
Örnek: Bilyoner uygulamasında şimdi karşılaştım.
Bu uygulamada sorun var sanki. Hava karlı uygulama çok bulutlu diyor halbuki aynı uygulamanın içinde gün gün hava durumuna bakınca o gün için kar gösteriyor ama anlık gösterimde hep saçma şeyler.
Türkçesi nedir abi bununbizi gogıl a muhtaç etme
Biz bu geliştiriciye Türkçe öğretelimÖzetle: Ekibin döndüğü dakka hemen kod göndereceğim. Niye bu kadar uzun sürdü bilmiyorum. Kendi web siteleri için de bir wp uygulaması yapmak istiyorlardı belki onunla ilgili bir sorun çıkmıştır.
Genelden paylaşmak sıkıntı olur. (Kodu kopyalan her yerde paylaşır)Sen bu kodları genelde mi yazacaksın ihtiyacı olanlara dm mi atacaksın abi?
Doğru diyorsun da usta ben bikere ödedim bide kod almak için mi ödeme yapacam?Biz bu geliştiriciye Türkçe öğretelimDaha rahat eder. Hatta forumumuza üye yaptık mı tadından yenmez.
Genelden paylaşmak sıkıntı olur. (Kodu kopyalan her yerde paylaşır)
Ortada bir emek var. En güzeli ücretini ödeyip almak. Her halükarda geliştirici için moral olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?