m8800 & n82 & Lg Gc900 Viewty Yardım Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
m8800 & n82 & Lg Gc900 Viewty Yardım Lütfen!
Arkadaşlar M8800 Pixon Innov8 kadar foto çekiyormu ? Şuan lg gc900 Viewty Almayı düşünüyorum .. Ekran büyüklüğü ve kamerası önemli benim için..film falan izlemek için alternatif olarak n82 de olabilir.. Görüşlerinizi bildirirseniz Çok sevinirim :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben n82 kullandim 10 ay kadar cok memnundum sesi iyiydi 3g wifi flan cok isime yaradi ram i super otesiydi o telefonu kullandgmdan beri hc ktlendgni grmedm sna syle diym opera programinda 5-6 sekmeli sayfa acikken arkaplanda msnde knusuodum ve muzik calardan muzik dinliodum ve sms geldgnde cwp yaziodum.. tum bunlara ragmen 10mb ram kaliodu... kamerasi da cok net ve kaliteliydi 5mpx bence guzel yani. . yani alirsan pisman olmicagn bi tlfn

futbol123

futbol123

Üye
ekran büyüklüğü olalarak n82 diğerlerine göre küçük kalıyor bnce lg gc900 al

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
bende n82 düşünüyorumda ekranı Ufak kalıyor :( Yazları Stajda oluyorum bayağı boş zaman oluyor film atıcam telefona sıkılmamak için :).. Lg gc900 8 megapixel kamera Lenside schneider kreuznach Fotoğraf video çekimi nasıl bilemiyorum ..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Schneider Kreuznach Samsung Fotoğraf makinelerinin lensi.Yani iyi çekeceğine eminim .Olsa olsa Carl-Zeiss'la arasında en fazla 0.5-1 mpx fark gözükür Bu yüzden bence LG Gc900..Telefon harika ya bence al bunu ama film falan izlemek istiyosan bence N86 8MP al .. Oled Ekran 8MP kamera +Carl Zeiss SOnuç mükemmel :))

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Schneider Kreuznach Samsung Fotoğraf makinelerinin lensi.Yani iyi çekeceğine eminim .Olsa olsa Carl-Zeiss'la arasında en fazla 0.5-1 mpx fark gözükür Bu yüzden bence LG Gc900..Telefon harika ya bence al bunu ama film falan izlemek istiyosan bence N86 8MP al .. Oled Ekran 8MP kamera +Carl Zeiss SOnuç mükemmel :))
Kızaklı telefonlara karşı alerjim var :ehe bana güzel foto,video çeksin film izliym işimi görür :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
O halde LG Gc900

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
lg renoir var aslında tam benim istediğim ama türkiyede satışı yok yurtdışından getirtsem acaba bozulurmu ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Fazla bişey olacağını zannetmiyorum hem daha ucuz olur Amazon'dan bi bak istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...