Telefon Tavsiyesi Lg Gc900 Viewty mi Samsung m8800 mı ? yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Lg Gc900 Viewty mi Samsung m8800 mı ? yardım lütfen
arkadaşlar Samsung m8800 ve Lg gc900 Viewty arasından hangisi daha mantıklı seçim ????
veya
bide n82 katsak bu seçime hangisi daha mantıklı olur kamera ve ekran büyüklüğü ve kullanım kolaylığına önem veriyorum.. teşekkürler !!

kaan-gsm

kaan-gsm

Üye
kamera ve ekran olarak ikiside aynı sayılır ama kullanım kolaylıgı olarak samsung m8800ü tavsiye ederim

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
kamera ve ekran olarak ikiside aynı sayılır ama kullanım kolaylıgı olarak samsung m8800ü tavsiye ederim

kullanım kolaylığı derken kardeş tam anlıyamadımda ?:hmmm

başka düşüncesi olan ?:bigstar:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
M8800 Bence Çünkü..En iyi 2 telefon markasından biri olan Samsung'un ..Hem tasarım yönünden Hemde dokunmatik ekranda bir dev Samsung :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Lg nin lensi schneider kreuznach Samsung m8800'un lensi kendi Lensinden acaba hangisi daha iyidir :/ Lg gc900 dokunmatiği daha iyi bu arada. öyle yazmışlar forumda.

futbol123

futbol123

Üye
m8800 al derim kamera çekimi harika

modexl48

Üye
LG GC900 daha iy olabilir kullnadığı lens Dünya devlerinden birisi samsungu bilmiyorumLG nin dokunmatiği daha iyidir(kapasitive MULTİTOUCH)Her ikiside akıllı telefon.LG öneririm hem işlemcisi çok yi tel kasma yapmıyor ayrıca dolby özelliği var ses hem yükseliyor hemde çok çok berrak oluyor yabancı şakıların bile sözleri çok net anlaşılıyor.m8800 pixonda küçümsenemez bir tel ama karar sana ait...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet ya..Şimdi iyice araştırdım LG'de iyiymiş..Kararsız kaldım yine :)) ..Farketmez al birini :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
LG GC900 daha iy olabilir kullnadığı lens Dünya devlerinden birisi samsungu bilmiyorumLG nin dokunmatiği daha iyidir(kapasitive MULTİTOUCH)Her ikiside akıllı telefon.LG öneririm hem işlemcisi çok yi tel kasma yapmıyor ayrıca dolby özelliği var ses hem yükseliyor hemde çok çok berrak oluyor yabancı şakıların bile sözleri çok net anlaşılıyor.m8800 pixonda küçümsenemez bir tel ama karar sana ait...

teşekkürler yorumun için :oke:

Fazla kullananda yok kullanıcı yorumlarını alsam :allalla: Snkwal sen olsan ne yapardın :D

davut02

Üye
ben lg gc900 kullanıyorum hem dokunmatiği hem kamerası hem zarifliği hemde internet bağlantısı çok güzel.bir kusuru işletim sistemi standar.ben çok memnunum tavsiye ederim.ekran çözünürlüğüde lg çook iyi m 8800 de 3g yok walan yok.bende çok araştırdım lg gc 900 derim.

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
ben lg gc900 kullanıyorum hem dokunmatiği hem kamerası hem zarifliği hemde internet bağlantısı çok güzel.bir kusuru işletim sistemi standar.ben çok memnunum tavsiye ederim.ekran çözünürlüğüde lg çook iyi m 8800 de 3g yok walan yok.bende çok araştırdım lg gc 900 derim.

kardeş mail adresini verebilirmisin.. yada sen ekle [email protected] bikaç sorum olucakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt