darkblademaster
Üye
ısınma derken mesela aslfalt 8 oynadım diyelim yarım saatte ne denli ısınır tahminihocam 1 hızlı şarj aleti var birde dock çok geç dolmuyor ama çok geç bitiyor emin olabilrsin çok telefon kullandım sony müzik kamera şarj baya iyi geldi ısınma olayı var ama dock ta iken sıfır ısınma buz gibi cihaz
mesela bu ısınma sorunu sadece oyunlarda ağır uygulamalarda mı oluyor yoksa z2 gibi internet açıkken mesaj yazarken de oluyor mu yine. rutin kullanımda whats up facebook haber okurken arada da müzik dinleyince ısınıyor mu hiçbaya ısınır hocam mesela ben kafa topu oynuyorum 1 - 1,5 saat anca ısınıyor ama ağır oyunlarda çok ısınma oluyor
O kadar bütçem maalesefbeyler z2-z3 samsung tan daha az isiniyor fakat govde metal oldugu icin hossediyorsunuz
z3 %100kullanimda 70 derece
s6 %100 kullanimda 80 derece
bekle z5 al
Normal. Arkası cam ne bekliyorsun? Isınma bir sorun değil.O kadar bütçem maalesef
inceleme videolarina bakıyorum da note4 hep 1 tık önde diyorlar. z3 oyunlarda resmen yanıyordu
yani g4 konusunda tereddütlerim var. o ekrana o pil o işlemci bence ölü yatırım gibi olur. Ben z3 ısınıyor diye korkuyorum almaya g4 hiç yanına bile yaklaşamam. Şimdi o telefon cayır cayır yanıyordurHtc kullanıcısının telefondan beklentilerini android olarak ancak Lg karşılar.
Yeni telefondan sıkılmak istemiyorsan G4 al.
İşlevsellik olarak Note 4 bile iyi denebilir.
Z3'ün neresi eski?G4 ısınma sorunu var denecek kadar ısınmıyor.
Note 4 demişsin konuda G4'ün işlemcisi Note 4 den kötü mü sanıyorsun ya da bataryası çok mu düşük?
G4 de Note 4 de 2k ve G4 ün performansı bahsi geçen tüm cihazlardan iyidir.Z3 eski br cihazdır.Htc kullansam geçmeyeceğim tek marka Sony olurdu.Ama tabi bilinçli olarak htc aldıysam.
Hayırlı olsun şimdiden ne alırsan.
hocam ben şahsen bilinçli kullanıcı olduğumu düşünüyorum buna en büyük örnek direk kamerası iyi ya da tipi güzel diye almıyorum bu forumda konuyu açmam ve bunun üzerine fikir alışverişinde bulunmam göstermiyor muG4 ısınma sorunu var denecek kadar ısınmıyor.
Note 4 demişsin konuda G4'ün işlemcisi Note 4 den kötü mü sanıyorsun ya da bataryası çok mu düşük?
G4 de Note 4 de 2k ve G4 ün performansı bahsi geçen tüm cihazlardan iyidir.Z3 eski br cihazdır.Htc kullansam geçmeyeceğim tek marka Sony olurdu.Ama tabi bilinçli olarak htc aldıysam.
Hayırlı olsun şimdiden ne alırsan.
hocam ben şahsen bilinçli kullanıcı olduğumu düşünüyorum buna en büyük örnek direk kamerası iyi ya da tipi güzel diye almıyorum bu forumda konuyu açmam ve bunun üzerine fikir alışverişinde bulunmam göstermiyor mu
neden geçmeyeceğim tek marka sony olurdu
Bence z3 ful hd diğerleri 2k ekran olduğu için olduğu performans eşdeğer oluyor hemen hemen. kamera önemlidir evet ama benim için ikinci hatta üçüncü planda oluyor. z3 eski değil bence sony 6 ayda bir amiral gemisi çıkardığı için eski gibi duruyor benceArayüzle alakalı Sony arayüzü sıkıcı olabilir.
Konu performanssa 801 kullanan Z3 bence eski.Performansı Note 4 ve G4 düzeyinde değil.Bu benim için önemli fark değil ama ölü yatırımlara değer vermeyen sen için önemlidir diye düşünüyorum.Ayrıca kamera önemsenmeyecek bir husus değil.
Bence z3 ful hd diğerleri 2k ekran olduğu için olduğu performans eşdeğer oluyor hemen hemen. kamera önemlidir evet ama benim için ikinci hatta üçüncü planda oluyor. z3 eski değil bence sony 6 ayda bir amiral gemisi çıkardığı için eski gibi duruyor bence
sony yi ne kötülediniz hocam yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?