m.youtube sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

kura222

Üye
    Konu Sahibi
m.youtube sorunu!
Arkadaşlar bir kaç gün önce m.youtube nokia telefonlarda çalışmamaya başlamıştı şimdide android de çalışmıyor.Yani bende çalışmıyor. Acaba sizdede aynı problem varmı?:angry:

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
Arkadaşlar bir kaç gün önce m.youtube nokia telefonlarda çalışmamaya başlamıştı şimdide android de çalışmıyor.Yani bende çalışmıyor. Acaba sizdede aynı problem varmı?:angry:

benimde C6-01 de çalışmadı m.youtube. flaşh eklentisinden kaynaklanıyor. android te güncelleniyor diye biliyorum eklentiyi onu dene diğer telefonda symbian ise yazılım güncellemeyi dene. olamadı bi soft format at.

kura222

Üye
    Konu Sahibi
android en son güncelleme yüklü ztn. Cihazda problem olduğunu sanmam başka deneyen arkadaş oldumu acaba ? Cevap verirseniz sevinirim. Hata youtube damı yoksa.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye

Bende sorunsuz açılıyor.

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
android en son güncelleme yüklü ztn. Cihazda problem olduğunu sanmam başka deneyen arkadaş oldumu acaba ? Cevap verirseniz sevinirim. Hata youtube damı yoksa.

telefonların markasını öğrenebilir miyim kardeş daha net bir cevap vereyim.

kura222

Üye
    Konu Sahibi
Glaxy tab gt p1000 marka bu normal internet tarayicisindan youtube a girince videolar acilmiyor. Youtube app sinden girince videolar sorunsuz aciliyor. Tablete format atma gibi bi seyler yapabilirmiyim birde flash player i guncelledikten sonra oldu sanirim acilmama problemi.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Huawei U8650 Opera Mobile ---> m.youtube.com sorunsuz açılıyor. Youtube app da sorunsuz.
Flash Media Player 10.1 yüklü.

kura222

Üye
    Konu Sahibi
Huawei U8650 Opera Mobile ---> m.youtube.com sorunsuz açılıyor. Youtube app da sorunsuz.
Flash Media Player 10.1 yüklü.

Tmm sorun bende o zaman ne yapmaliyim acaba. Yukardaki resimdeki gibi anasayfaya bende girebiliyorum zaten ama her hangi bir videoyu oynatamiyorum.

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
az önce siteden baktım android içn yeni flash sürümü gelmiş ANDROİD markette mevcut onu indir sorun çözülür. bu arada opera nın flash özelliği yoktur. videoları açmaz !!!

ibrother

ibrother

Üye
opera mobilenin flash desteği var mininin destegi yok.

KayraBey

KayraBey

Üye
Sorun telefondadır muhtemelen...

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
opera mobilenin flash desteği var mininin destegi yok.

opera mobile bende kullanıyorum ama farkındaysanız video açtığınızda onu opera değil telefonun kendi video yöneticisi açıyor. ;) mini de bu özellik yok o yüzden karıştırılıyor.

kura222

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar az once operayi indirdim ve actim.ilk is olarak m.youtube girdim. Videoyu sorunsuz oynatti. Samsung Un kendi internet tarayicisinda problem var yani buyuk ihtimal benim tablette problem. Cozum olarak herseyi silip 0 dan tekrar yuklemek istiyorum. Apple da restore etmek vardi. Onun gibi bisey android icinde varmi benim tabletim icin uygun olan. Yada sizin onerileriniz neler. Oncelik olarak restore olayini anlatirsaniz sevinirim.

kura222

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olabilecek tecrübeli kimse yok mu Türkiyenin en büyük telefon forumunda. Eminim bilgili birileri vardır yardım edin lütfen.

kura222

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bi yardim edin ya. Yazacaginiz 2 kelime.

samancı11

Üye
arkadaşlar telefonum nokia 5800 xm youtube ye giriyorum türkiyeden yapılan tüm yüklemeleri izliyorum fakat yabancı yüklemeler açılmıyor mobil olarak kullanılamaz masa üstünde izleyin yazıyor sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum

Samet.25

Arkadaslar az once operayi indirdim ve actim.ilk is olarak m.youtube girdim. Videoyu sorunsuz oynatti. Samsung Un kendi internet tarayicisinda problem var yani buyuk ihtimal benim tablette problem. Cozum olarak herseyi silip 0 dan tekrar yuklemek istiyorum. Apple da restore etmek vardi. Onun gibi bisey android icinde varmi benim tabletim icin uygun olan. Yada sizin onerileriniz neler. Oncelik olarak restore olayini anlatirsaniz sevinirim.

Tablet kullanmadigim icin recovery varmi bilmiyorum ama reseti ayarlardan fabrika ayarlrina dondur zaten fabrika ayarlarina dondurunce bi sorun olmayacagi icin yedek almana gerek yok yani restore olayina

Samet.25

arkadaşlar telefonum nokia 5800 xm youtube ye giriyorum türkiyeden yapılan tüm yüklemeleri izliyorum fakat yabancı yüklemeler açılmıyor mobil olarak kullanılamaz masa üstünde izleyin yazıyor sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum

Bazi videolarin goruntu kaliteleri cok yuksek oldugu mobilde telefonun acamayacagi icin olabilir bendede oluyo o tavsiyem youtube uygulamasini kullan

PriZm

PriZm

Üye
Hort :zzz: :stres:

Kerim.

Kerim.

Üye
Zort:gun1:

Üst Alt