Arkadaşlar bir kaç gün önce m.youtube nokia telefonlarda çalışmamaya başlamıştı şimdide android de çalışmıyor.Yani bende çalışmıyor. Acaba sizdede aynı problem varmı?![]()
Arkadaşlar bir kaç gün önce m.youtube nokia telefonlarda çalışmamaya başlamıştı şimdide android de çalışmıyor.Yani bende çalışmıyor. Acaba sizdede aynı problem varmı?![]()
android en son güncelleme yüklü ztn. Cihazda problem olduğunu sanmam başka deneyen arkadaş oldumu acaba ? Cevap verirseniz sevinirim. Hata youtube damı yoksa.
Huawei U8650 Opera Mobile ---> m.youtube.com sorunsuz açılıyor. Youtube app da sorunsuz.
Flash Media Player 10.1 yüklü.
opera mobilenin flash desteği var mininin destegi yok.
Arkadaslar az once operayi indirdim ve actim.ilk is olarak m.youtube girdim. Videoyu sorunsuz oynatti. Samsung Un kendi internet tarayicisinda problem var yani buyuk ihtimal benim tablette problem. Cozum olarak herseyi silip 0 dan tekrar yuklemek istiyorum. Apple da restore etmek vardi. Onun gibi bisey android icinde varmi benim tabletim icin uygun olan. Yada sizin onerileriniz neler. Oncelik olarak restore olayini anlatirsaniz sevinirim.
arkadaşlar telefonum nokia 5800 xm youtube ye giriyorum türkiyeden yapılan tüm yüklemeleri izliyorum fakat yabancı yüklemeler açılmıyor mobil olarak kullanılamaz masa üstünde izleyin yazıyor sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum