Lütfen Yardım!!... Xperia S ROOT Atılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hamzarvas

hamzarvas

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım!!... Xperia S ROOT Atılmıyor
Xperia S Android 4.1.2 JellyBean, 6.2.B.0.200 kullanıyorum. "DooM" diye bir root paketi var. Olmadı. Sürekli "shell@" hatası alıyorum. Telefonumu acil root'lamam lazım. Lütfen yardımcı olun. Bu arada "Unlock Root"u da denedim o da olmadı. Lütfen yardım edin.

Invoke

Invoke

Üye
Bununla mı deniyorsunuz?
USB hata ayıklama ve sahte konumlar açık olmalı ve bir de telefonu yığın depolama modunda bağlayın. Bunları yaptığınız halde mi olmuyor?

hamzarvas

hamzarvas

Üye
    Konu Sahibi
Evet bunları yaptığım halde olmuyor şöyle bir hata alıyorum: shell@android:/ $ ve daha da ilerlemiyor saatlerce bekledim hiç birşey olmadı neden acaba??

Invoke

Invoke

Üye
Bilemedim valla :/

hamzarvas

hamzarvas

Üye
    Konu Sahibi
Neyse sağolasın yinede...

Invoke

Invoke

Üye
Bak aklıma şöyle bir şey geldi, root olayı kernelle ilgilidir, yani telefona 4.0.4 kerneli flashlarsın. Sonra o kernelin yöntemiyle, rootlarsın sonra, tekrar 4.1.2 kernelini flashlarsın?

- - - Eklendi - - -

Ben bunu yapmıştım, çok insan yapmıştı, 4.0.4e root yoktu o zaman 4.0.3 kerneli flashlar rootlar tekrar 4.0.4 flashlardık, ama yalnız kerneli flashlıyorsunuz. Tüm romu flashlarsanız root gider. Yalnız şöyle bir şey var: "Biz bunu yaparken 4.0.4 de 4.0.3de ics idi. Siz eğer dediğimi yaparsanız JBye İCS kerneli flashlamış olursunuz, telefon açılmayabilir (bilmiyorum açılada bilir, olmadı tekrar orijinal kerneli yüklediğiniz de açılacaktır büyük iht. neyse...) , yani risk* İşe yaramayabilir...

En iyisi farklı yöntemler arayın ya da ingilizceniz iyiyse o root yönteminin anlatıldığı sayfayı iyice bir okuyun illaki bir şey eksiktir, yoksa neden işe yaramasın? Ya da birinin daha başına gelmiştir sizin aldığınız hata, açıklaması vardır belki.

• Beğen
Tepkiler: HighCore
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bu konuyu takibe alayım ben, ben de rootlamayı düşünüyorum . Belki rahatlatabiliriz telefonu, ram sıkıntısı var cihazda.

Invoke

Invoke

Üye
Sanırım sizin sorunu buldum. .200 ile biteni kullanıyorsunuz, acaba yöntem .211 için olabilir mi?
Root olayının anlatıldığı siteye bakın, yazıyordur orada( büyük ihtimalle .211 içindir)
Sonra flashtool indirin. Bu siteden Xperia S için olup .211 ile biteni indirin, flashtool ile flashlayın. Flashtool kullanmayı bilmiyorsanız:
http://www.maxicep.com/android-modi...tool-nasil-kullanilir-ozellikleri-654062.html

Yine olmadı takıldığınız yeri sorun, yardımcı olmaya çalışayım.

hamzarvas

hamzarvas

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Allah razı olsun flashtool deneyip haberdar edeceğim..

hamzarvas

hamzarvas

Üye
    Konu Sahibi
olmadı. Flash tool da hata veriyor. Hatayı biraz araştırdım. Depolama modunda başladığından Emin olun diyor herhalde. Ama zaten o modda bağlıyorum. Anlamadım gitti

hamzarvas

hamzarvas

Üye
    Konu Sahibi
Valla adımları birer birer uyguladım. Hata şuydu. MTP modunda bağlı olmadığından Emin olun. Ve gayet emindim yani MTP den bağlı değil..

Invoke

Invoke

Üye
Valla adımları birer birer uyguladım. Hata şuydu. MTP modunda bağlı olmadığından Emin olun. Ve gayet emindim yani MTP den bağlı değil..

Flashtool'un hangi sürümü acaba? Eski sürümlerde bilgisayar sürümünün ingilizce, bölgenin amerika olması gerekiyor, yeni sürümde olsa bölge ve dili değiştirin, flashtoolu yönetici olarak çalıştırın bir de öyle deneyin. MSC(Yığın depolama modunda) bağlı olmalı.

Aklıma başka bir şey gelmiyor :/

hamzarvas

hamzarvas

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah. Yeterince yardımcı oldunuz. Bir de başka sürüm Flashtool indirip öyle deneyeceğim. Haberdar ederim vesselam... Teşekkür ederim

Üst Alt