lütfen yardım samsung galaxy gt i9003

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

henry21

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım samsung galaxy gt i9003
slm samsung galaxy gt i9003 telefonuma format attığım halde yüklü an programlar silinmiyor güncelleme ile versiyonunu yükselttim yine olmadı telefoncu yeni root tı yine aynı yüklü uygulamaları açmıyor ve yeni uygulamada yüklemiyor lütfen yardım edin kırıp atacam yoksa bu telefonu şimididen teşekkürler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
çok ilginç bi durum. recovery menuden fotmat attın değilmi?

fatih_123

Üye
root atmakla yada yazılım atmakla programlar silinmez. ki şöyle bir durum. senin yaptığın root ve yazılım yükleme olayı telefonun rom için bölünmüş hafızasında oluyor ama programlar mp3 resim vs ise telefonun bellek kısmında bulunuyor. ayarlar menüsünden telefonun hafıza kartını usb bellek ve cihaz telefon belleğini formatla tamamdır..

henry21

Üye
    Konu Sahibi
çok ilginç bi durum. recovery menuden fotmat attın değilmi?
ilgin için recovery menuden nasıl format atılır?

---------- Eklendi @ 18:58:33 ---------- Yazıldı @ 18:53:16 ----------

root atmakla yada yazılım atmakla programlar silinmez. ki şöyle bir durum. senin yaptığın root ve yazılım yükleme olayı telefonun rom için bölünmüş hafızasında oluyor ama programlar mp3 resim vs ise telefonun bellek kısmında bulunuyor. ayarlar menüsünden telefonun hafıza kartını usb bellek ve cihaz telefon belleğini formatla tamamdır..[/QUO?TE]
ilgin için teşekkürler dediklerini yaptım ama aynı bu copy of shourtcut to(1)(2)(3)(4) virusunden dolayı olabilir mi​ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt