lütfen yardım samsung d900i bi bakarmısınız ;)

Sponsorlu Bağlantılar

grandeur

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım samsung d900i bi bakarmısınız ;)
ark. merhaba baya bi sorun listem var şimdiden ilgilenenlere, teşekkürler...
1-radyo da kanalların sadece frekansı yazıyor:S isimleri neden yazmıyor?
2-çektiğimiz resim ve videoları hafıza kartına kayıt edemiyormuyuz?(taşı anlamında değil direk hafıza kartına kayıt)
3-kamerada flaş ı otomatik yapıyorum bi daha açtıgımda kamerayı flaş ayarı yine kapalı gözüküyor:s bu nie bole yaa?
4-sahne prog.(normal,gece manzarası) bu kamera kısayol tuşlarında nie yok yani gece modunu açmak istediğimizde zor oluyor :S(sağ tuş kamera ayarları vs.. vs..diyip açıyoruz)
5-poz ölçümünde matris,merkez-ağırlıklı,spot var bunlar ne demek hangisinden daha iyi verim alırım ?
6-video yu tam ekran izliyemiyormuyuz?
7-video da ileri geri sarabiliyormuyuz?
8-çektiğimiz resme nerden zoom yapıyoruz?
eminim ki bu sorular pek çok kafası karışan ark. için ii olcakdır cevaplayanlara saygılar...

efem213

Üye
valla bende samsund d900i kullanıyorum aynı sorunlar bende de var ilk olarak:
1)radyo kanalları bulunduğun yere göre değişiyo mesela ben izmirdeyken otamatik ayar yap dedim 56 kanal buldu aydın iken 13 tane buldu kanal ismi kesinlikle kaydetmiyo sende kanal ismini yazamıyosun (telefonun özelliğinden dolayı)
2)ewt hafıza kartına bende kaydedemiyorum
6)tam ekran izleniyo videoyu başlat kare tuşu var sağ tarafta 9'un altında ona basarsan tam ekran olur
8çektiğin resme zoomu yan tarafta ses tuşları var ya ordan yapılıyo hattasına video'da da yakınlaşma ve uzaklaşmayı bu tuşlar sağlıyo

Valla bu kadarını biliyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu...........

gece.ali

Üye
bak kardeşim videoyu açtıktan sonra 1 tuşuna basarak
tam ekran izleye bilirsin ileri geri için sağ sol oklarını kullana bilirsin
resme zum seçeneklerden yakınlaştır var sona kadar yakınlaştırmazsan
tekrar uzaklaştırmaz

dangerman58

dangerman58

Üye
1)radyo frekans isimlerini deiştiremezsin
2)başka türlü olmaz
3)her zaman öyle olur kamera açıkken yıldız tuşuna basarak flashı ayarlayabilirsin
4)başka türlü olmaz
5)matris yap bende de o seçili
6)videoyu tam ekran izlemek için videoyu başlattıktan sonra kare tuşuna bas iki kere basarsan görünümü ter çevirirsin üç kere basarsan normal ekrana dönersin
7)sağ veya sol tuşlarına basılı tutarak yapabilirsin
8)çektiğin bir resme sağ taraftaki ses açma ve kapama tuşlarıyla zoom yapabilirsin ayrıca aynı şekilde resim çekerkende zoom yapabilirsin
başka bi sorun olursa [email protected] adresinden bana ulaşabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
ark. Merhaba baya bi sorun listem var şimdiden ilgilenenlere, teşekkürler...
1-radyo da kanalların sadece frekansı yazıyor:s isimleri neden yazmıyor?
2-çektiğimiz resim ve videoları hafıza kartına kayıt edemiyormuyuz?(taşı anlamında değil direk hafıza kartına kayıt)
3-kamerada flaş ı otomatik yapıyorum bi daha açtıgımda kamerayı flaş ayarı yine kapalı gözüküyor:s bu nie bole yaa?
4-sahne prog.(normal,gece manzarası) bu kamera kısayol tuşlarında nie yok yani gece modunu açmak istediğimizde zor oluyor :s(sağ tuş kamera ayarları vs.. Vs..diyip açıyoruz)
5-poz ölçümünde matris,merkez-ağırlıklı,spot var bunlar ne demek hangisinden daha iyi verim alırım ?
Eminim ki bu sorular pek çok kafası karışan ark. Için ii olcakdır cevaplayanlara saygılar...

sorulara cevaplar

1-radyo frekansları rakamsaldır isim olarak yazılmaz.
2-malesef kaydedemiyorsun.
3- (*)tusuna basarak bu sorunu çözersin.
4- onlara kısa yol atanmamış malesef.
5-matris = dogal görünüm . Merkez-agırlıklı =bir yere odaklı olarak. Spot da =genel görüşlü olarak tabir edilir.
6-(#) tuşunu kullanarak bu sorunu cözebilirsin.
7-sag ve sol tuşlarını kullanarak evet
8-yandaki ses tuşları ile zoom yapabilirsin.

andomedya

Üye
yav bu çektiğimiz resimleri direk hafızaya atan program yokmu?

blacksee0

Üye
telefonum samsung d900i ben direk sorunumu belirtmek istiyorum mesaj attığımda iletim raporu gelmiyor fakat iletim raporu açık !
iletim raporunu veya diğer mesajları silmeye kalktığımda bütün gün siliyor olarak gösteriyor silme işlemini bitiremiyor. bu durum mesaj atarkende oluyor mesajı attığımda gönderiliyor olarak kalıyor, ben kapatmadığım sürece ekranda gönderiliyor olarak veya siliyor olarak kalıyor ... umarım anlatabilmişimdir. yardımınız için şimdiden teşekkürler:vur

fer17

fer17

Üye
srkadaşlar bende samsung d900i kullanıyorum benim telde kapanıyo kendi kendine çok hefif vur hemen kapanıyo

huseyin1230

Üye
ben yeni üye oldum bu siteye benim d 900 i telefonum var mesaj gönderiyorum gönderilmiş öğelere attığım mesajlar kaydolmuyor nası ayarlayabilirim bilen birileri varsa bana yardımcı olsun lütfen ..

--------------- Ekleme ---------------

birde şarjım çok çabuk bitiyor sadece mesajlaşıyorum ama 1 saatte bitiyor bataryada sorun olabilr mi aceba ?

ben yeni üye oldum bu siteye benim d 900 i telefonum var mesaj gönderiyorum gönderilmiş öğelere attığım mesajlar kaydolmuyor nası ayarlayabilirim bilen birileri varsa bana yardımcı olsun lütfen ..

frmc32

frmc32

Üye
bak flaşı yakmak için yandaki kamera tuşuna önce yarım bas ekrandakı kare yeşil olcak o zaman flaş yanmaya başlar:oke:

videoyu tam ekran izleyebilmek için # tuşuna bas:oke:

seqox

Üye
ya bndede d900 var msj gönderemiyom gönder diyorum hata veriyo msj ayarlarını nası yapcaz yardım pls şimdidedn tşk

mrdak

Üye
sim kilidi sorunu

telefonum sim kilidi istiyo acamıyorum

derkam

Üye
benim tel de kapanıyor

joesalves

joesalves

Üye
ark. merhaba baya bi sorun listem var şimdiden ilgilenenlere, teşekkürler...
1-radyo da kanalların sadece frekansı yazıyor:S isimleri neden yazmıyor?
4-sahne prog.(normal,gece manzarası) bu kamera kısayol tuşlarında nie yok yani gece modunu açmak istediğimizde zor oluyor :S(sağ tuş kamera ayarları vs.. vs..diyip açıyoruz)
eminim ki bu sorular pek çok kafası karışan ark. için ii olcakdır cevaplayanlara saygılar...

Abi madem bu kadar bilmıyordun D900İ niye aldn*

----------Eklendi @ 22:13:49 ---------- Yazıldı @ 22:13:02 ----------

telefonun kapanma sebebi yabataryanın değişmesi veya format atılması gerekmektedir.
:oke:

----------Eklendi @ 22:14:45 ---------- Yazıldı @ 22:13:49 ----------

ya bndede d900 var msj gönderemiyom gönder diyorum hata veriyo msj ayarlarını nası yapcaz yardım pls şimdidedn tşk

Müşteri hizmetlerini arayabilirsin...:oke:

Üst Alt