Lütfen yardım!!!n95 tuş sorunu sağ sol yön tuşları ve sağ sol ok tuşları ve kapatma tuşu çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huseyin0638

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım!!!n95 tuş sorunu sağ sol yön tuşları ve sağ sol ok tuşları ve kapatma tuşu çalışmıyor
arkadaşlar n95 telefonum var konu başlıgında belırttıgım gıbı tuslar calışmıyor.fakat kızak kapalı iken çalışıyor kızağı açtıgımda bu tuslar calısmıyor sorun nerde olabilir?yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkurler...

huseyin0638

Üye
    Konu Sahibi
cevap yazacak biri yokmu???

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yedeklerinizi alma imkanınız varsa alın ve format atın düzelecektir :oke:

format atmayı biliyormusunuz ?

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
olmazsa hiç kapağını açıp birşey yapmayın doğru servis yada telefoncuya :D

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Büyük ihtimalle kızaktan yukarıya uzanan kablolarda temassızlık var. Servise gitmelisin.

sssmmms

Üye
nokıa 7610 telefonum var orta tuşlar arada kiltleniyor çalışmıyor bazen aşağı yön tuşu basılı kalıyor format da atamıyorum yardmcı olurmsnz???

huseyin0638

Üye
    Konu Sahibi
yedeklerinizi alma imkanınız varsa alın ve format atın düzelecektir :oke:

format atmayı biliyormusunuz ?
kardeş yedeği aldım sonra format attım sonra pc suiteden tekrar guncelledım yıne duzelmedı hatta ortadakı ok tusuda arrtık basmıyor sanırım ekren filmi kopmuş olabılır okuduguma gore oyle dıyorlar servise verecegım artık napalım:)2 senedir kullanıyorum garantısı bıtmedıyse verecegım servıse.yorumunuz ıcın tesekkurler

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Neyse geçmiş olsun kardeş :D

isotic

isotic

Üye
arkadaslar bilmeden sallamayın sorun kızakta degismesi lazim anck masrafı 80 tl civarı

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Kızak mekanizması kırılmadıysa değişmesine neden gerek olsun ? Kemikleşmiş tozlar temizlenir yeni film takılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt