Lütfen Yardım.. İlginç çok ilginç !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a!a!a

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım.. İlginç çok ilginç !
Ben c5-03 telefonumu 2 gün süreliğine pederle değiştim x3-02 kullandım 2 gün boyunca hafıza kartımda x3-02de takılı kaldı gayet normal her şeyi çalışıyordu. Ben c5-03ü tekrar alıp hafıza kartımı taktığımda müzikçalar kütüphane güncellemesini tamamlayamadı. Bunun üstüne defalarca soft, hard format attım. Çözüm bulamadım. Virüs programı yükleyip tarattırayım dedim az daha telefondan oluyordum. Dosya yöneticisinden falan girince hafıza kartındaki tüm müzikleri dinleyebiliyorum fakat müzikçalara ekleyemiyorum. Hafıza kartını 3 kez biçimlendirdim yine aynı sorun. Yardımlarınız için Şimdiden çok teşekkür ederim bi çözüm önerisinde bulunursanız sevinirim.. :ağlarım:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kütüphane güncellemesini nasıl tamamlayamadı hata mi verdi verdiği hata ne

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Hafıza kartında ne varsa pc ye at hafıza kartını biçimlendir tele hard format at hafıza kartına dosyalarını tekrar yükle ha bu arada yazılım güncelleme kısmındaki uygulamalarıda yükle bak bakalım sorun düzelecek mi

serinaga

serinaga

Üye
YAW bende İLGİNÇ bişiy diyeceksin sanıp uçarak gelmiştim :) Muhtemelen diğer telin attığı bazı formattaki dosyalar senin müzik çaları formunu bozmuş olmalı, hard ve soft format işe yaramadı ise sanırım flashlaman gerekecek ...

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

ziya09

Üye
aynı problem bendede olmuştu hafıza kartını çıkarıp tekrar taktım nasıl olduysa düzeldi ama sen şarkıların hepsini kaldırıp teker teker yeniden yükle bak bakalım görebilecekmisin

a!a!a

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim yeni hafıza kartı sorunumu çözdü :D

hsnrt

Üye
hafıza kartını pc'ye bağla. içindeki müzikleri yedekle ve biçimlendir..

oleytoo

oleytoo

Üye
gercekten cok ilgincmis kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt