lütfen Yardım Edinnnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
lütfen Yardım Edinnnnn
arkadaşlar benim bi laptop war lg ekran kartı sis mirage 3 graphichs cok kötü hiçbir oyun oynayamıyorum.pes filan onları geçtim metin2 bile uoynayamıyorum sürekli kasıyo oyunun en kötü özelliklerinde bile kasıyor napmam lazım anlamadımki bana biraz yardımcı olurmusunuz.ram 2gb işletim 2.50 aslında bunlar iyi ama ekran kartı cok kötü laptoplarında ekran kartı değiştirilmiyo.xp filan yüklesem işe yararmı yardım edin lütfen

aeercan66

aeercan66

Üye
yani xp biraz hızlandırır ama fazlada farketmez:ağlarım: laptopların kötü yanı oyun oynanmıyo pek oyunluksa masaüstü olacak yada alırken dikkat edecen oyunluk bi laptop olacak. ama eğer maddi imkanın varsa bi masaüstü al derim metin2 oynamak için uygun fiyata bulursun tabi 2.5-3milyarıda bulursan:naughty: piyasada oynayamayacağın oyun kalmaz hepsini oynarsın uzun bi sürede kaldırır oyunları:alkisneyse benim fikrim bu gerisi sana kalmış:oke:

Bide bu tarz bi notebook soğutucu alsan performans artışı yaşarsın tabi marka model fiyat araştırmadım öylesine örnek olarak link:D

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş.bilgisayarcıya götürüp şunun performansını arttırın diyecem onlar yaacak bişiler artık ne yaparlarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...