Lütfen yardım edin !! Telefon Hakkında bilgisi Olanlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin !! Telefon Hakkında bilgisi Olanlar..
Merhaba arkadaşlar..Telefon alacağım ama henüz karar veremedim..:hmmm 1000 TL lik bir bütçem var ( Maximum ) .. Alacağım telefonda Navigasyon hani şu sesli şekilde sağa dön sola dön felan ... Ve Kamera sı iyi olması gerekiyor..Ekran boyutuda küçük olmamalı .. En az N8 boyutunda olmalı... Ve tamda burada takılıyorum... Arkadaşlarımdan bazıları N8 al diyor bazıları Galaxy S diyor.. Ne yapacağımı şaşırdım.. Bu telefonlarda bir sorun var mı acaba ? Çünkü ilk defa bu kadar üst düzey kullanıcam yani bana göre..Şu anda bende Samsung Monte var S5620... Bu telefon boş bir telefon gibi geliyor artık hiç bir şey yapamıyorum.. Sizce ne almalıyım ?? N8 mi Galaxy S mi ne alayım ?? Birde biraz fonksiyonlu özellikli telefon olursa daha iyi olur.. ( Kamera ve Navigasyon önemli )

TEKRAR TEŞEKKÜRLER .. YARDIM EDEN VE ETMEYE ÇALIŞANLARA..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kamera dedinmi akla ilk gelen 808 sonra n8 dir.. Navigasyonda nokia maps var ve tam senin istediğin gibi ama oyun uygulama çok kurcalarım dersen n8 seni o konuda tatmin etmeyebilir.

atakan25

atakan25

Üye
oyun istiyosan symbian üzer seni

Yunkaai

Yunkaai

Üye
simdi galaxy s dicem nokiacı reyizler bana sövcek.luimaya bak diyimde ortama ayak uduruyum.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Nokia 701, Samsung Galaxy Wonder ve Sony Ericsson Xperia Neo V bunlara bakabilirsiniz :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ikisinide alma 808 bekle

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sende o gelene kadar para biriktir ben n8 ilk çıkarken 1000 lira bütçem vardı dediler gelsin en az 1500 olur dediler geldi 1100 liraydı 100 lira daha koyup aldım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kamera ve navigasyon önceliğin ise N8 almalısın. Kamerası zaten çok iyi sesli navigasyonda da Nokia Maps baya başarılı beni baya tatmin ediyor ve sürekli durmadan güncellemelerle geliştiriliyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Peki wawe ler nasıl mesela wawe 3 ..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Peki wawe ler nasıl mesela wawe 3 ..
Wave'ler güzel de önceliklerin navigasyon ve kamera. Ben Wave serisinde bu özelliklerin ön plana çıktığını hiç görmedim. Kamerası tatmin edebilir ama navigasyon şuan senin kullandığın Google Maps işte.

aleranol

aleranol

Üye
eğer gerçekten kamera ve navigasyon önemliyse al hiç tereddüt de etme. Ama telefonda oyun oynamayı çok seviyorum dersen galaxy s al ama kamerası iyi değil ve navigasyon da aynısı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
N8 diyorsunuz yanii.. Birde bir şey sorayım bu işletim sistemi nedir ya..Bende monte var bununkisi nedir..Arkadaşlarım sürekli yok bilmem Symbian olsun daha iyi biri diyo Android.. Bada mesela arkadaş dedi wawe 3 te sanırım çok mu etkiliyor telefonu ??

klongs

klongs

Üye
fark eder

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
N8 den başka navigasyonlu cep telefonu yok mu yani..Birde bu N8 donuyo felan diyolar birde hiç uygulaması yokmuş..

klongs

klongs

Üye
navigasyon çoğu cihazda var

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8 diyorsunuz yanii.. Birde bir şey sorayım bu işletim sistemi nedir ya..Bende monte var bununkisi nedir..Arkadaşlarım sürekli yok bilmem Symbian olsun daha iyi biri diyo Android.. Bada mesela arkadaş dedi wawe 3 te sanırım çok mu etkiliyor telefonu ??
İşletim sistemi belkemiğidir. Senin bilgisayarda kullandığın Windows sürümü de bir işletim sistemidir. Eğer bilgisayarında Windows yerine Linux kullansaydın şuan kullanabildiğin oyun/uygulamaların çoğunu kullanamazdın. Bunun gibi yani işletim sisteminin kendine göre oyun uygulamaları vardır kendine göre dosya formatı vardır. Monte benim bir önceki telefonum işletim sistemi Standart(Java) diye geçer. Sadece .jar uzantılı Java oyun/uygulama çalıştırabilirsin. Ama N8 Symbian yani javanın yanında sis, sisx gibi kendine özgü formatları vardır Androidin de apk'dır formatı. N8 alınca zaten demek istediğimi anlayacaksn işletim sistemli bir telefon her zaman Java sistemli bir telefondan çok çok daha iyidir. Ayrıca Navigasyon en iyi Symbian cihazlardadır. Tabi ki belle güncellemeli olanları kastediyorum S60V5 eski symbianı değil.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Çok açıklamalı bir cevap oldu çok teşekür ediyorum..Nokia Symbian den ayrıldı mı öyle bir şey vardı sanki..Symbian artık kullanılmıyor diye duydum ne derece doğru acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt