MasteLaa
Üye
Lütfen yardım edin !! Telefon Hakkında bilgisi Olanlar..
Merhaba arkadaşlar..Telefon alacağım ama henüz karar veremedim..
1000 TL lik bir bütçem var ( Maximum ) .. Alacağım telefonda Navigasyon hani şu sesli şekilde sağa dön sola dön felan ... Ve Kamera sı iyi olması gerekiyor..Ekran boyutuda küçük olmamalı .. En az N8 boyutunda olmalı... Ve tamda burada takılıyorum... Arkadaşlarımdan bazıları N8 al diyor bazıları Galaxy S diyor.. Ne yapacağımı şaşırdım.. Bu telefonlarda bir sorun var mı acaba ? Çünkü ilk defa bu kadar üst düzey kullanıcam yani bana göre..Şu anda bende Samsung Monte var S5620... Bu telefon boş bir telefon gibi geliyor artık hiç bir şey yapamıyorum.. Sizce ne almalıyım ?? N8 mi Galaxy S mi ne alayım ?? Birde biraz fonksiyonlu özellikli telefon olursa daha iyi olur.. ( Kamera ve Navigasyon önemli )
TEKRAR TEŞEKKÜRLER .. YARDIM EDEN VE ETMEYE ÇALIŞANLARA..
1000 TL lik bir bütçem var ( Maximum ) .. Alacağım telefonda Navigasyon hani şu sesli şekilde sağa dön sola dön felan ... Ve Kamera sı iyi olması gerekiyor..Ekran boyutuda küçük olmamalı .. En az N8 boyutunda olmalı... Ve tamda burada takılıyorum... Arkadaşlarımdan bazıları N8 al diyor bazıları Galaxy S diyor.. Ne yapacağımı şaşırdım.. Bu telefonlarda bir sorun var mı acaba ? Çünkü ilk defa bu kadar üst düzey kullanıcam yani bana göre..Şu anda bende Samsung Monte var S5620... Bu telefon boş bir telefon gibi geliyor artık hiç bir şey yapamıyorum.. Sizce ne almalıyım ?? N8 mi Galaxy S mi ne alayım ?? Birde biraz fonksiyonlu özellikli telefon olursa daha iyi olur.. ( Kamera ve Navigasyon önemli )TEKRAR TEŞEKKÜRLER .. YARDIM EDEN VE ETMEYE ÇALIŞANLARA..