lütfen sadece yardım istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
lütfen sadece yardım istiyorum
s.a benim pc de soyle bir sorun var bir klasor actıgım zaman içinde baska bir klasor daha actıgım zaman ayrı pencerede acıyor sorun bu yani klasörler ayrı pencerede acılıyoror şimdi bunu okuyanlar soyle bir yol izle derler araclar+klasor secenekleri falan filan denedim olmuyor bu durmda virüs bulasmıs ihtimali oldugu soyleniyor pc yi 3 ayrı anti vürüs sistemiyle taradım ama yok virüs bulmuyor ne yapabilirim yardım edin lütfen :(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
t ' ı Denediniz mi ?

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten avast var benb bir cözüm arıyoruz arkadaslar yardım edin yok sinirden pc atcam balkondan tek sorunun bu olduguna inanamıyorum ya yapmak zorunda oldugum projeler var ve bunları yetistirmem gerekiyor bir pencere acıyorum istedigim yere gidene kadar 30 tane pencere acılıyor ya

--------------- Ekleme ---------------

bir çözüm yolu pleas

Doğan

Üye
arkadasım snn çözümün bende yapacağın iş çok basit hmn googleye giriyosun
COMBOFİX yazıyosun ve indiriyosun sonra o programın üstüne 2 kere tıklıyosun ve yaklasık 5 dk bekliyosun herhangi bisey sorarsa evet diyosun ve pc ye bi res. atıyo sonra hersey düzeliyo istediğin bütün virüs programını dene silemessin o virüsü tek çözüm ya bu combofix yada format

eğer programı bulamadıysan;
burdan indirebilirsin
eğer yapamazsan özelden msj at yardımcı olurum grsrz ßY

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
kardes cokkkkkkk sagol ama ben onuda denedim hala aynı ne hikmetse ben net te aradım taradım herseyi yaptım son çözüm olarak buraya geldim yardımcı olabilirseni,z cokk sevinirim baska ne yapabilrim bide sole birsey var bios da defauld ayarı yapsak düzeler mi acaba onu yapmaya calsıtım şifre istiyor giremiyorum ne yapabilrim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Senin sorununu yaşıyan arkadaşlarım oldu... Ben sorunu şu yöntemle çözdüm... versiyon 3.5' u indirip tarama işlemini yap... Sorunun çözülecektir...

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
insalah kardesşim sorum çözülür

daha link e bakmadan yazı yazdım ama bende oda var onunuda yaptım olmadı ne yaptıysam aynı müzik acıcam 5 klasor acılıyor resim alıcam 10 klasor sonra bulabliyorum geri butonunu kullanamıyorum ne yapcagımı blimiyorum yardımcı olun lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Dracula Virüs temizleyicisi ile taratıcaksın... Bulunanları sileceksin... Sonra silindi diye o klasöre bu klasöre girmeyeceksin... Sildikten sonra sistemini yeniden başlatacaksın... Sistemin açıldıktan sonra Dracula ile tekrar taratacaksın... Eğer yine birşey çıkarsa sileceksin... Daha sonra spybot' u indireceksin... Güncelliyeceksin... Sistemini taratacaksın... Sistemini tekrar yeniden başlatacaksın... Artık sorunun çözülmüş olması gerekiyor...

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
valla bu sefer olması gerkiyor cünkü yazdıkların mantıklı seyler simdi deneyecegim insallah olur kardes

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Dediklerimi harfiyen yap ;) Sonucuda belirtirsen sevinirim... Düzelmesi gerekiyor... ;)

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
kardes yok yok yok oluyor dedgim herseyi yaptım heleki son önerdigin programdan bende emindim olucak die ama dedgin herseyi yaptım reset etttım 2 kez falan ama yok olmuyor hala birden fazla pencere acıyor ne yapcam bilmiyorum oysaki bilgisayar alanında herseyi biliyorum herseyi çözüyorum ama bunda hiç bir sey yapamıyorum nie oldu acaba o kadar sey yaptık nie olmadı acaba baska yapılabilecek bir sey yok mu???????

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
şu sorununun ekran görüntüsünü alıp koysana buraya bi...

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
ekran görüntüsünü nasıl alıp koycam bildigin bi program varmı

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
'' oysaki bilgisayar alanında herseyi biliyorum herseyi çözüyorum '' Az önce böyle yazdın... Şimdi ise '' ekran görüntüsünü nasıl alıp koycam bildigin bi program varmı '' diyorsun... İlginç bir durum... Her neyse... Ekran görüntüsü almak için programa gerek yok... Klavyende bulunan Print Screen tuşuna basıyorsun... Daha sonra Paint' i açıyorsun CTRL+V (Yapıştır) Diyorsun... Ekran görüntünü kaydediyorsun... Bukadar basit...

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
neyse ne yapca dedgin hersyı harfiyen yaptım ama yine de ole ayarları falan tamam hersy yolunda ama birden fazla klasör olması canımı sıkıyo yapmak istedim seyi yapamıyrum ne yapmam gerkiyor

arkadaslar koydugum resimelrde iste sorun bu ayarlar ok olmasına ragmen fazla klasor acılıyor bu sorun yuzunden islerim aksıcak yardım edin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dalga geçmiyorum şu işlemi bir dene sonucu yaz...

Araçlar/klasör seçenekleri bölümüne geldiğinde "herbir klasörü ayrı pencerede aç" seçeneğini işaretle...Belki düzelir...

pertah

pertah

Üye
kardes bende o yolu sana sunucaktım eger öle diosan onu baska bi xözümü yok bence...sistemi temizlemen gerekir ve bunu tek yolu formattır

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir, yersiz tartışma içeren mesajların gereksiz bölümleri silinmiştir.
Saygı sınırlarının ötesine geçmenin manası yok!
Her şeyden önce asla unutulmasın ki :"kimsenin kimseye yardım etme mecburiyeti yok".
Burada herkes özveri çerçevesinde paylaşım ve yardım yapar.
Bu özveriye de standartın ötesinde saygı gösterilmesi gereklidir.

Elinden gelenleri bizlerle paylaşan ve yardım eden tüm üyelere teşekkürler.

aytan

aytan

Üye
    Konu Sahibi
eywallah:oke:

alican_durucan

Üye
Aytan kardeş senin sorununa benzer bir sorunla bende karşılaştım ve şöyle çözdüm.regeditten HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell bu anahtar altındaki winampla aç, yeni pencerede aç,falan fıstıkla aç, herşeyi silince normale dönüyor.dene bakalım inşaallah düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt