Uygulama Lütfen s4 den anlayan biri yardımetsin :(

Sponsorlu Bağlantılar

emrahremini

emrahremini

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen s4 den anlayan biri yardımetsin :(
s4 üm var hafıza kaartı aldım 32 gb oyunları kurmak ıcın ama hafıza kartımın içinde klasör yok android adında data dosyalarını nereye atacağımı bilmiyorum ve telefon dan anlayan root dan oyun atmak dan anlayan birisiyle daha konusulabilir bi platformda akıl hocam olarak yazışmak isterim şimdiden hepinize teşekkür ederim

xxcngxx

xxcngxx

Üye
hocam bende s4 kullanıyorum ama bildiğim kadarı ile root yapmadan sd karta herhangi bi oyun datasını veya programları taşıyamıyoruz ...

• Beğen
Tepkiler: emrahremini
emrahremini

emrahremini

Üye
    Konu Sahibi
peki root yapmadan oyun yukleyebılıyormuyuz

ANIL

ANIL

Admin
Evet dahili hafızaya yükleyebilirsiniz, ayrıca bazı uygulamalar sd karta taşınabiliyor.

aykut777

Üye
arkadaşım sen ,sen ol sakın root falan yapma en azından bir süre çünkü şuan samsung 'un s4 için çıkardığı yeni bir güncelleme mevcut ama daha sadece almanyada mevcut yakında tüm avrupa ve türkiyede olacak. bu güncelleme sayesinde tlf hafızasına yüklediğin çoğu şeyi sd carda taşıma imkanın olacak hem de root yapmadan ve tlfnun garantisi bozulmadan çünkü resmi bir güncelleme yüklemiş olacaksın :oke:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
arkadaşım sen ,sen ol sakın root falan yapma en azından bir süre çünkü şuan samsung 'un s4 için çıkardığı yeni bir güncelleme mevcut ama daha sadece almanyada mevcut yakında tüm avrupa ve türkiyede olacak. bu güncelleme sayesinde tlf hafızasına yüklediğin çoğu şeyi sd carda taşıma imkanın olacak hem de root yapmadan ve tlfnun garantisi bozulmadan çünkü resmi bir güncelleme yüklemiş olacaksın :oke:

Geldi o guncelleme

LeanbLack

LeanbLack

Üye
rootsuz oyun yuklenebilir ancak sadece telefon hafızasına

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
S4 e guncelleme geldi hafiza karti na oyun yuklenebiliyor...

devilmy

devilmy

Üye
Sd kartim olmadigi icin bilemicem

Üst Alt