Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
edit : phoenix nokianın resmiprogramıysa ki oşabilir öyle değil demiyorum . Resmi siteden indirme linki atar misin ?
S.E.C.R.E.T
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
boşluklara nokta koy
spartuas
Üye
Phoenix nokia'nın programıdır. Navifirm de nokianın orjinal fw dosyalarını indirdiğiniz programdır. Yani bu 2 program da nokia'nın. Flash atın garanti dışı kalma durumu yok. Yani mesela ekran çatladı servise gittim adamlar telefona flash atılmış diyecek halleri yok.
Phoenix nokia'nın programıdır. Navifirm de nokianın orjinal fw dosyalarını indirdiğiniz programdır. Yani bu 2 program da nokia'nın. Flash atın garanti dışı kalma durumu yok. Yani mesela ekran çatladı servise gittim adamlar telefona flash atılmış diyecek halleri yok.
bu nokai cimriydi yani bu flash progrmını piyasaya sürmeseydi 30-50 tl ye atardı flash niye verdiki piyasaya yoksa kendi programı değilmi ?
JustADreamer
Üye
emre verdiğin site nokianin değil nokianin kendi sitesinde veya servislerinde de görmedim . Dikkat ettiyseniz flash attığımızda değil dead flash da garanti dışı kaldığını söyledim
qsaw
Üye
bunlar sanırım nokianın flash lama programları değil sadece nokia bunlrı kullanıyor
JustADreamer
Üye
Yahu ben flasha karşı değilim anlatamıyorum sadece telefon ölürse sıkıntı oluyor onu söyledim