lutfen konuya bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sanada iyi akşamlar

JustADreamer

JustADreamer

Üye
dostum forumu araştır flash konularına bak görürsün :) post kasmaya devam sen hadi iyi akşamlar
edit : phoenix nokianın resmiprogramıysa ki oşabilir öyle değil demiyorum . Resmi siteden indirme linki atar misin ? :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
boşluklara nokta koy

spartuas

spartuas

Üye
Phoenix nokia'nın programıdır. Navifirm de nokianın orjinal fw dosyalarını indirdiğiniz programdır. Yani bu 2 program da nokia'nın. Flash atın garanti dışı kalma durumu yok. Yani mesela ekran çatladı servise gittim adamlar telefona flash atılmış diyecek halleri yok. :oke:

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
qsaw

qsaw

Üye
Phoenix nokia'nın programıdır. Navifirm de nokianın orjinal fw dosyalarını indirdiğiniz programdır. Yani bu 2 program da nokia'nın. Flash atın garanti dışı kalma durumu yok. Yani mesela ekran çatladı servise gittim adamlar telefona flash atılmış diyecek halleri yok. :oke:
:zuhaha: Telefon kapağı alıcaktım ? Flash Atılmış Olmaz :aha:

JustADreamer

JustADreamer

Üye
emre verdiğin site nokianin değil :) nokianin kendi sitesinde veya servislerinde de görmedim . Dikkat ettiyseniz flash attığımızda değil dead flash da garanti dışı kaldığını söyledim :)

qsaw

qsaw

Üye
bunlar sanırım nokianın flash lama programları değil sadece nokia bunlrı kullanıyor

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Yahu ben flasha karşı değilim anlatamıyorum sadece telefon ölürse sıkıntı oluyor onu söyledim :)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
neyse ya :) ben kaçtım :)

qsaw

qsaw

Üye
sen en iyisi başka oyunlara bak :)

spartuas

spartuas

Üye
500'de 3D oyun yoksa Hiçbir işe yaramaz. 3D oyun felan asphalt 6 pes2011 hehe :bira2:

qsaw

qsaw

Üye
kardeş neden c6-01 felan almadaın o zaman yokmuydu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt