Lütfen biri yardım etsin özellikle yöneticiler!!!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ender Eser

Ender Eser

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen biri yardım etsin özellikle yöneticiler!!!...
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama bu sitede yaşamadığım sorunlar kalmadı! Neymiş yazı yazdığımda 'özürdileriz bu konu kapatılmıştır' 1,2 'forumdaki tüm konuların tersi gözükmesi, ve yazıların tersi gözükmesi. Ben bu siteye sadece N95 8GB'dan OperaMobile diye bir tarayıcıyla giriyorum... düşünüyorumda acaba sorun olurmu? Cevabınızı bekliyorum Teşekkürler...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kapanmış konulara mesaj yazmak istediğinizde "özürdileriz bu konu kapatılmıştır" iletisini alırsınız.
Diğer sorunla alakalı Opera neden olabilir, ben yinede profilinizle ilgili bir kaç ayar yaptım düzelmemiş ise opera ayarlarını kontrol edin yada kaldırıp tekrar yükleyin.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Opera'daki sorun Samsung Bada işletim sisteminde telefona farklı bir yazı tipi yüklenerek giderilebiliyordu. Belki N95'te de böyle olabilir.

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonda font kullanıyorsan opera sorun çıkarabilir :)

Ender Eser

Ender Eser

Üye
    Konu Sahibi
üçüncü sorunum mesajlarım doluyor ve cep den silemiyorum hatta s2 den de girdim 'silme' seçeneği yok! Ancak bu işlemler pc'den oluyor. Cep'den de yapma şansımız varmı? Veya bildiğiniz bir program tel n95 8gb. Lanet olsun! Belkide bu söylediğim sorunlar basit. çünkü ben bu siteye yeni üye oldum! :( :'(

umitgul18

umitgul18

Üye
üçüncü sorunum mesajlarım doluyor ve cep den silemiyorum hatta s2 den de girdim 'silme' seçeneği yok! Ancak bu işlemler pc'den oluyor. Cep'den de yapma şansımız varmı? Veya bildiğiniz bir program tel n95 8gb. Lanet olsun! Belkide bu söylediğim sorunlar basit. çünkü ben bu siteye yeni üye oldum! :( :'(

Sitenin mobile light temasında böyle bir özellik yok bu yüzden silemiyorsun.

asigsasi

asigsasi

Üye
opera mini ile masaüstü görünümü seç alttaki linke tıkla

http://www.maxicep.com/ozelmesaj/?folderid=0

sonra sayfanın altına in klasörü boşalt demen yeterli

ve forumda aktif olursan mesaj sayın artarsa pm kutusunun da limiti artacaktır

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Ender Eser

Ender Eser

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi oldu! Allah senden binkere razı olsun! Çok teşekkürler! ;) Kurtulduum artık!!! :) :) :D

asigsasi

asigsasi

Üye
ALLAH senden de razı olsun :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun cozuldugune gore konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt