Lüsid Rüya Görmeyi Öğrenmeye Hazırlık

Konu Sahibi
İnşallah
Ben astral için uğraşmıyorum ama lusid rüya da göremedim bir türlü :S Sabahın köründe alarm uyandırıyo beni gördüğüm rüyayı da unutuyorum

Tepkiler: redfoxqq ve ___kaptan___
yazıyı okuduysan şimdiye kadar astral seyahate de başlaman lazımdı
lüsid rüya nasıl bir sey normal geziyormuş gibi mi oluyor?
Şöyle ki astral seyahat ile ilgili konumda astral seyahati neden yapamadığımı yazmıştım o yüzden sadece deniyorum ama daha sonuca ulaşamadım astral seyahatte ama denemekte parayla değil tabii denemeye devam

Lucid rüya ya gelince herşey o kadar gerçekçi ki anlatamam her saniyesinde kalbim çarptı yemin ederim ama rüyam öyle bişeydi ki ayakta duramıyordum etrafımdaki her canlı cansız varlık gerçek hayatta bu kadar gerçek olamazdı yaa bildiğin normal hayat yaşıyor gibisin yani, ama ne geçtiyse aklımdan onunla karşılaştım adeta biraz ürkütücü biraz komik adrenalin dolu bir deneyim oldu benim için inşallah devamı gelir
İnşallah
Ben astral için uğraşmıyorum ama lusid rüya da göremedim bir türlü :S Sabahın köründe alarm uyandırıyo beni gördüğüm rüyayı da unutuyorum
valla ben lucid rüya göreyim diye hiç uğraşmadım bu zamana kadar ama şunu iyi hatırlıyorum, dün gece daha doğrusu sabaha karşı saat 3-4 gibi uyurken (geç uyurum da ) bedenim aşırı yorgundu ve griptim aklımdan sadece astral seyahat mi denesem acaba dedim vazgeçtim sonra lucid rüya nasıl oluyor acaba diye düşündüm demeye kalmadı sızmışım kendimi bir anda rüya da buldum herşey benim elimdeydi sanki

Tepkiler: -Empat- ve SoulsEagle
devam serisini de söylersin nasıl olduğunu ve o an ne düşünüyorsan o mu oluyor ve de gerçek gibi

Tepkiler: -Empat- ve ___kaptan___
devam serisini de söylersin nasıl olduğunu ve o an ne düşünüyorsan o mu oluyor ve de gerçek gibi
aynen kardeş çok fena gerçekçi bir şey yaa şahsen rüyamda bulunduğum yerden kurtulmak için çok şey yapmaya çalışıyorum ama rüyamda sanki kafam bir milyon gibi bir adım atacak halim yok caddeden arabalar vs geçiyo sonra kendimi evin etrafında buldum yok öyle bir karanlık yaaa sim siyah sokaklar bir zerre ışık yok çok fenaydı çookk burda ürkmemek elde değildi doğrusu devamı olursa paylaşırım tabii ki

Tepkiler: -Empat- ve SoulsEagle

Invoke

Üye
geçen rüyamda uyuyodum.

Tepkiler: OttomaN TigeR, -Empat- ve ___kaptan___
geçen rüyamda uyuyodum.
tembellikte dünya rekoru bnde her gece rüyamda böyleyim ve çok gerçekçi ciddi acı filan hissediyosun lüsid mi hatta uçurumdan bile attılar bni çok kötü kalkıyosun öyle olunca

tembellikte dünya rekoru bnde her gece rüyamda böyleyim ve çok gerçekçi ciddi acı filan hissediyosun lüsid mi hatta uçurumdan bile attılar bni çok kötü kalkıyosun öyle olunca
valla bilmiyorum ama bu lucid rüyayı biraz daha araştırmam gerekiyor inşallah bu gece de görürüm yaa

Tepkiler: -Empat-

Invoke

Üye
ne tembeli la, sen rüyanın içinde rüya gör de şeklini görelim. Ben kaç kere yorgun uyandığımı bilirim. Rüyanda o kadar koştun mu hiç =P

redfoxqq

Üye
Zaten sıkıntı orda rüyada olduğunu farkedip heyecanını durdurabilirsen kalp hızını yavaşlatırsan lucid süresini uzatırsın ama bem şuana kadar yapamadım onu çok zor ya

Konu Sahibi
Zaten sıkıntı orda rüyada olduğunu farkedip heyecanını durdurabilirsen kalp hızını yavaşlatırsan lucid süresini uzatırsın ama bem şuana kadar yapamadım onu çok zor ya
Zorlukla alakası yok, görürsen görürsün göremezsen göremezsin
Kendine Inception filmindeki gibi bir "totem" vari birşey bul, ve onu her gördüğünde kendine rüyada mıyım diye sor ve "düşün" rüyada mısın diye.
Ayrıca gün içinde de kendine rüyada mıyım diye sor

Tepkiler: redfoxqq

Invoke

Üye
Saçmalamayın la.

redfoxqq

Üye
Hmm. Bunları denerim unutmazsam. Ama şu heyecan oluyo malesef bi de kabus görüyosam tamamdır adrenalin patlaması

Tepkiler: ___kaptan___ ve -Empat-

Invoke

Üye
oha, rüyasında ölen varmış kalkmış sağlammış röpörtaj vermiş. Ciddi mi bu? Aramızda hiç rüyasında ölen var mı? Tam ölecekken uyanan değil, ölen var mı?

redfoxqq

Üye
oha, rüyasında ölen varmış kalkmış sağlammış röpörtaj vermiş. Ciddi mi bu? Aramızda hiç rüyasında ölen var mı? Tam ölecekken uyanan değil, ölen var mı?
Bi kez rüyamda elektrik çarpmasıyla ölmüştüm berbattı . Her hücre hissettigim her yer acıyodu. Sonra ölüyorum lan acaba ne olacak dedim bi baktım uyanmışım rüyaymış