Karşılaştırma Lumiasız geçirdiğim 1 ay

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
daha ses kontrollerini bile ayrı olarak ayarlayamadığımız bi sistemden söz ediyosunuz :)
Ama onca eziyetine rağmen her ne kadar sorun çıkartsa da bizlere, o verdiği hızı, verdiği haz duygusu ve stabilitesi her şeyine değiyor. Bir balişlayan tekrar bırakamıyor:D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hoş Geldin :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
daha ses kontrollerini bile ayrı olarak ayarlayamadığımız bi sistemden söz ediyosunuz :)
Evet aynen o eksik sistemden bahsediyoruz. Onca eksiklere rağmen kullananlar diğer sistemlerden daha çok seviyorsa, eksikler olmasa ne olurdu var sen düşün.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250 ve Esendağlı
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
8.1 ile eksik kalmayacak olması windows phone için tadından yenmez dedirtcek :D

MaxipmaN

Üye
carew89

carew89

Üye
hayırlı olsun :)
bende 520 kullanıyorum ve yakın zamanda 525 ile değiştireceğim şimdiden rüyalarıma girmeye başladı :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ben bi ara androide bakıp çıkıcam :) bakalım bendede olucak mı aynı his :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
bir konuda 2-3 ay önce destan gibi eksiklikler yazılmıştı bir de mağaza kötü bu nedenle ben seçmedim wp :)
normal :) bende android işletim sistemini sevmediğim için ve iPhone 5s ile ekran büyümediği için 1 seneliğine Lumia 920 aldım,eylül de ekran büyüse de büyümese de iPhone 6 alcam,windows un gelişmesine daha çok var :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
alasulumurat

alasulumurat

Üye
bugün işyerinde çekiliş sonucu bana S4 çıktı. Kutusunu bile açmadım. Yarın Teknosa ya götürüp led TV ile değiştircem. Android ten o kadar nefret ediyorum:)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bugün işyerinde çekiliş sonucu bana S4 çıktı. Kutusunu bile açmadım. Yarın Teknosa ya götürüp led TV ile değiştircem. Android ten o kadar nefret ediyorum:)
Kararınızı sonuna kadar destekliyorum ve sizleri :alkis :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Androidde donma olayı var ağır oyunlar yüklediğin zaman donuyor telefon wpdeki oyun sayfamın resmini attırmayın bana :) ve hiç donmadı :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Evet aynen o eksik sistemden bahsediyoruz. Onca eksiklere rağmen kullananlar diğer sistemlerden daha çok seviyorsa, eksikler olmasa ne olurdu var sen düşün.
o arkadaşlara cihazları bedava verdiler galiba :)

hakimnokta

hakimnokta

Üye
ben l520 kullanıyorum bir kere iki metre bir kerede 6 metre yüksekliğinde yerlerden düşürdüm telefonu ama tık yok birde arkadaşımın biri s3 kullanıyordu 925 almıştı telefon tek kelimeyle harika diyor anlata anlata bitiremiyor

saynesim

saynesim

Üye
gerçekten lumia ve Windows Phone kullanan başka işletme sistemi olan cihaz kullanması zor geliyor ben 1020 kulanıcısı olarak telefonu elimden düşürmüyor bide not 2 var onada bir arama geldikten sonra ancak bakıyorum lumia kulanıcısı olmak farklıdır

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ya ne kadar abartmışsınız bir anda ne kadar güzel olmuş her şey malum bizim lumialardan bahsediyoruz değilmi yoksa yeni bir işletim sistemi mi çıktıda haberimiz yok..şimdi sorarlar size bu telefonlarınızla gün içerisinde neler yapıyosunuz.. eğer inteneti övüyorsanız 2 saatte şarj bitiyor.uzatmıyım şöyle demek lazım telefon kullanım tarzınıza göre tercih edilmeli evet size katıldığım tek yön nokıanın sağlam Bi yapıya sahip olmasıki en önemli etken de bu onun haricinde tüm telefonların ortak yanı gelen ve giden çağrıları yanıtlamak bu yüzden lütfen kendimizi kandırarak bu telefon hastalığına bulaşmayalım

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, enterneoll, Esendağlı ve 1 kişi daha
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Orası öyle tabi ama gerçekten de farkı var. Rahatlık sadelik basitlik, karmaşalıktan uzak ve hızlı, her aradığın o anda ulaşmak istediğin hemen önünde, yormadan hemen sonuca götüren eğlenceden paylaşımdan mahrum bırakmayan bir sistem BENİM için.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Orası öyle tabi ama gerçekten de farkı var. Rahatlık sadelik basitlik, karmaşalıktan uzak ve hızlı, her aradığın o anda ulaşmak istediğin hemen önünde, yormadan hemen sonuca götüren eğlenceden paylaşımdan mahrum bırakmayan bir sistem BENİM için.
tabiki katılıyorum ama yorumların tamamını okudum ancak sizce bir çok konu çok abartılı değilmi Bi arkadaş cihazının 6 metreden düştüğünü ve bir şey olmadığını yazmış..ya güzel arkadaşım bunlar tamamen şans ve düştüğü ortama göre değişir senin cihaz 10 metreden yumuşak Bi zemine düşer bir şey olmaz benim cihaz 2 metreden betona düşer hasar görür ekran üzerine, köşe üzerine, arka kısmına düşüş anına göre değişir bunlar yanlışım varsa söyleyin diğer Bi konu her insanın hayatında vazgeçilmezi vardır ben siyahı severim oysa başkası için beyaz harikadır bizim için önemli olan verdiğimiz paralar hayatımızda bir çoğumuz belki ne araba paralarını verdik bu vazgeçemediğimiz telefonlara ne cihazlar geldi geçti sonuç....bi düşünmek lazım derim

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
technicker

technicker

Üye
820 yi takas edip gm discovery kullandım bir ay . Nasıl eziyetti anlatamam .

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abartı konular tabiki var, hakikatende abartan arkadaşlarımız var. Neyse bunun harici ben birde şu gözle farklı olarak bakmak istiyorum olaylara. İnsanoğlu için mutluluk gerçektende görecelidir. Uzun zamandır betonarme şehirlerde yaşayan birçoğumuz için bir kırsaldaki basit bir ağaç evin açık bir penceresinden tertemiz orman manzarasına bakarken tertemiz havasını içimize çekerek çayımızı yudumlamak ne kadar keyifli ve tatlı olur öyle değil mi? Ama hep orda yaşayan kişi bu tadı senin benim kadar hissetmez. Biz bunu anlatırken müthiş, inanılmaz gibi terimler kullanırız. İnanılmaz keyifliydi deriz. Aslında keyfimizin heyecanımızın başkalarına aktarımı paylaşımı da bir tat veriyor. Bırakalım zararsız olanlardan bir parça abartalım. Telefonum bana inanılmaz keyif verdi demedim ama hakikaten keyif veriyor :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt