Öneri Lumianızı Kaç Hafta Ayda Sıfırlıyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
nsu olunca 5 defa,sıfırlıyorum ekşınlı olsun diye:D

• Beğen
Tepkiler: skynet

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Konu sorun olsaydı daha temin bulutsuzgece konudaydı kilitlerdi ok Bb
Kardeş, sana kimse fikir danışma demiyor zaten :) Bu tarz konuları danışabileceğin şu konular mevcut;

https://www.maxicep.com/forum/konu/...urada-paylasalim.722974/page-205#post-6580599

https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu.763296/page-509#post-6579902

Bu konularda aklına takılan soruları/sorunları paylaşırsan daha sağlıklı olur bence ;)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
6 aydır sıfırlamadım

sekajmer

sekajmer

Üye
yeni uptade kurulduğunda stabil olması için

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Biliyorum belki inanmayacaksınız ama aldığımdan beri hiç sıfırlamadım. Sıfırlasam mı?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
AYNEN BENDE ANLIYAMADIM .:D. ÇİN MALI BİR CİHAZLA NOKİA KARŞILAŞTIRMAK DÜŞÜNEMİİYORUM
Bu arkadaş Lumia 820'nin gece çekiminden bıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam :D ama hala amacını anlayamadım :D

zırtvırt

zırtvırt

Üye
AYNEN BENDE ANLIYAMADIM .:D. ÇİN MALI BİR CİHAZLA NOKİA KARŞILAŞTIRMAK DÜŞÜNEMİİYORUM

Olaya öyle bakma, çin malı telefon 820'den daha iyi fotoğraf çekiyor -ki kaliteli çin malı var, kalitesiz çin malı var orası ayrı mesele. Arkadaş şikayet etmekte haksız değil anlayacağın.

• Beğen
Tepkiler: hknaksy
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Olaya öyle bakma, çin malı telefon 820'den daha iyi fotoğraf çekiyor -ki kaliteli çin malı var, kalitesiz çin malı var orası ayrı mesele. Arkadaş şikayet etmekte haksız değil anlayacağın.
HER TELEFONUN BİR KUSURU VAR GMD NİN SORUNLARINI SAYSAK OOO .:D. KAMERA FOS KALIR YANINDA .

zırtvırt

zırtvırt

Üye
HER TELEFONUN BİR KUSURU VAR GMD NİN SORUNLARINI SAYSAK OOO .:D. KAMERA FOS KALIR YANINDA .

Benim 820 alırken önceliğim, hatta tek önceliğim kameraydı. Ne boyutuna baktım ne başka birşeyine. WP8 konusunda biraz ön bilgi topladım o kadar. 920 alacak param yoktu 820 aldım bu yüzden. Nokia dedim, Carl Zeiss dedim hiç araştırmadan aldım. Meğer araştırmak gerekiyormuş...

ecel54

ecel54

Üye
sadece 1 kere yazılım yükseltmeyi daha önce yapmak için sıfırladım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aldığımdan beri bir kez sıfırladım

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Sıfırlama nedir daha hiç gerek duymadım
heray mutlaka sıfırlıyorum ben diğer hafızası doluyo ve 0.00 hafıza var şuan yine sıfıtlıcam prki siz kaç haftada veya ayda br sıfrlıyorsunuz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
2 kere, biri teli aldığım hafta, diğeri gdr2+Amber yüklemek için.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben de daha hiç sıfırlamadım :) sıfırlamak bana ölüm gibi geliyor nedense, tüm düzeni tekrar oturtmak, tüm uygulama/oyunların tekrar yüklenmesini beklemek, kayıtlı oyunlarının sıfırlanması vs vs. bak yine tüylerim diken diken oldu :ehe

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Gerek duymuyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu alaı 2 ay oldu daha hiç sıfırmala gereği duymadın onlarca program kurmama ve silmeme rahmen telefon cidden çok güzel bir sorun yaşamadım kurdugum programların listesini görseniz şaşırsınız inanın hatta eklesemmi acaba şuana kada kurudugum tüm programlar

Son düzenleme:

tanyyy

Üye
ne gerek var sıfırlamaya. düzgün kullanırsanız sorun olmaz.

alical33

alical33

Üye
şimdiye kadar hiç sıfırlamadım sadece nsu dan güncelleme yaparken mecburen sıfırlanıyor

Üst Alt