HTC One M8 bir kaç hafta içinde Android Marshmallow güncellemesi alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One M8 bir kaç hafta içinde Android Marshmallow güncellemesi alacak
SON DAKİKA Yeni gelen bilgilere göre 24 saat içerisinde m8 için android 6 dağıtımı başlayabilirmiş m9 dan önce m8 alacak.

Bakalım diğer firmalar da bu ay başlayacak mı :eller:


HTC’nin 2014’deki amiral gemisi modeli One M8 için güncelleme bu ay içerisinde sunulacak…


Google, geçtiğimiz Ekim ayı sonunda yeni işletim sistemi sürümü olan Android 6.0 Marshmallow’u yayınlamıştı. Teknoloji devinin kaynak dosyaları yayınlamasının ardından Android işletim sistemini cihazlarında kullanan firmalar, güncelleme olarak daha önceki modellerine Marshmallow’u sunmak için çalışmalarına başlamışlardı.



Android cihaz sunan firmalardan bir tanesi de HTC olurken, Tayvan kökenli firma, bu sene sunduğu amiral gemisi modeli HTC One M9 ve geçtiğimiz sene sunulan ve büyük ilgi gören HTC One M8 modeli başta olmak üzere bazı modelleri için Marshmallow güncelleme sunma çalışmalarını sürdürüyor.

HTC’nni cihazlarını kullanan akıllı telefon meraklıları büyük bir heyecanla Marshmallow güncellemesi beklerken, HTC One M8 için haber geldi. HTC Custom ROM geliştiricilerinden olan LlabTooFeR, Twitter hesabı üzerinden önemli bilgiler verdi.

LlabTooFeR, HTC One M8 akıllı telefon için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin ve ayrıca Sense 7.0 arayüzünün Avrupa’da yer alan kullanıcılar için iki hafta içerisinde sunulacağını belirtiyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Ekim ayında HTC One M8 Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin Bluetooth sertifikasyon sürecinde göründüğü haberleri gelmişti. Ayrıca HTC üzerinden bir açıklama gelmiş ve HTC cihazları için güncelleme yol haritasında HTC one M9 ve HTC One M8 için Marshmallow güncellemesinin 2015 sona ermeden sunulacağı kaydedilmişti.

HTC One M8 bir kaç hafta içinde Android Marshmallow güncellemesi alacak - MaxiCep
 


Üst Alt