zırt vırt derken ne kadar bir sure peki buBen zırt vırt sıfırlıyorum. Çünkü her sıfırlamadan önce ayrı bir problemle uğraşıyorum. İki problemim ise hep sabit kalıyor. 1. Kamera iğrenç 2. Wifi bağlantı sorunu.
Benim diğer hep 500'lerde dolaşırdı ama nazarmı deydi ne olduysa artık 650'lerde geziniyor hadi hayırlısı![]()
seninki takıntı olmuş.heray mutlaka sıfırlıyorum ben diğer hafızası doluyo ve 0.00 hafıza var şuan yine sıfıtlıcam prki siz kaç haftada veya ayda br sıfrlıyorsunuz
Kusura bakma ama bunun içinde konu mu açılır yahu? Artık forum öyle bir hal aldı ki herkes aklına estiği şeye konu açıyor. Komedi yani!
zaten baktığımda o kadar saçma geldi kiKusura bakma ama bunun içinde konu mu açılır yahu? Artık forum öyle bir hal aldı ki herkes aklına estiği şeye konu açıyor. Komedi yani!

AynenGüncellemeden güncellemeye![]()

zaten baktığımda o kadar saçma geldi ki![]()
Ben zırt vırt sıfırlıyorum. Çünkü her sıfırlamadan önce ayrı bir problemle uğraşıyorum. İki problemim ise hep sabit kalıyor. 1. Kamera iğrenç 2. Wifi bağlantı sorunu.

Bazen ayda bir bazen de canım sıkıldıkça.
Kardeş, sana kimse fikir danışma demiyor zatenFikir danışıyoruz foruma aykırı birşey değil çok pardonda tartışma yaratmak istemem ama nesi komedi Allah Aşkına Bunun ...
Bu tarz konuları danışabileceğin şu konular mevcut;