Öneri Lumianızı Kaç Hafta Ayda Sıfırlıyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Lumianızı Kaç Hafta Ayda Sıfırlıyorsunuz
heray mutlaka sıfırlıyorum ben diğer hafızası doluyo ve 0.00 hafıza var şuan yine sıfıtlıcam prki siz kaç haftada veya ayda br sıfrlıyorsunuz

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Ben zırt vırt sıfırlıyorum. Çünkü her sıfırlamadan önce ayrı bir problemle uğraşıyorum. İki problemim ise hep sabit kalıyor. 1. Kamera iğrenç 2. Wifi bağlantı sorunu.

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Ben zırt vırt sıfırlıyorum. Çünkü her sıfırlamadan önce ayrı bir problemle uğraşıyorum. İki problemim ise hep sabit kalıyor. 1. Kamera iğrenç 2. Wifi bağlantı sorunu.
zırt vırt derken ne kadar bir sure peki bu

dakamon

dakamon

Üye
Güncellemeden güncellemeye :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ayda 1

skynet

Üye
Nsu'dan gdr2'yi kurduğumdan bu yana sadece geçenlerde nokia camera hata vermesi yüzünden sıfırlamıştım :D

umutgidik

umutgidik

Üye
2 Ayda 1 sıfırlıyorum genelde

MrtAltg

MrtAltg

Üye
10 ayda ikji sefer nsu ile başka yok sıfırlama

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Ya vallla bu diğer yuzunden her ay sıfırlıyorum geri yukle dediğimde diğer hafızası yine aynı kalmaz heral demi ???

skynet

Üye
Benim diğer hep 500'lerde dolaşırdı ama nazarmı deydi ne olduysa artık 650'lerde geziniyor hadi hayırlısı :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Kusura bakma ama bunun içinde konu mu açılır yahu? Artık forum öyle bir hal aldı ki herkes aklına estiği şeye konu açıyor. Komedi yani!

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Akhtoher, ON9 ve 3 diğerleri
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Fikir danışıyoruz foruma aykırı birşey değil çok pardonda tartışma yaratmak istemem ama nesi komedi Allah Aşkına Bunun ...
Kusura bakma ama bunun içinde konu mu açılır yahu? Artık forum öyle bir hal aldı ki herkes aklına estiği şeye konu açıyor. Komedi yani!

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
zaten baktığımda o kadar saçma geldi ki :)

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
zırtvırt

zırtvırt

Üye

Bazen ayda bir bazen de canım sıkıldıkça.

ÖEY

ÖEY

Üye
Fikir danışıyoruz foruma aykırı birşey değil çok pardonda tartışma yaratmak istemem ama nesi komedi Allah Aşkına Bunun ...
Kardeş, sana kimse fikir danışma demiyor zaten :) Bu tarz konuları danışabileceğin şu konular mevcut;

https://www.maxicep.com/forum/konu/...urada-paylasalim.722974/page-205#post-6580599

https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu.763296/page-509#post-6579902

Bu konularda aklına takılan soruları/sorunları paylaşırsan daha sağlıklı olur bence ;)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt