Lumialarinizi kendiniz tasarlayin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
Mesela belle 1 gün erken geldi.:kop:
Ah hünkarım o gün nasıl heyecanlıydım anlatamam heyecandan usb kablosunu yanımda tasıyodum eve gidince kabloyu babanemde unuttugumu far ettim . yine ayın 8 inde yükleyebildim :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Ah hünkarım o gün nasıl heyecanlıydım anlatamam heyecandan usb kablosunu yanımda tasıyodum eve gidince kabloyu babanemde unuttugumu far ettim . yine ayın 8 inde yükleyebildim :D

geldi geldi bir ton bugla geldi annam nerde ya:)

aleranol

aleranol

Üye

Hatirliyorum hatta haberi ilk ben vermistim de ustune kizdim da konuyu kilitlettirmistim kimse inanmamisti.

valla ben sabah 8miydi 10muydu sanırım o saatlerde duyduğum anda oviye girdim aşırı trafik varmış beklemeden naviye girdim o da dosyaları 1 saate zor indirmişti :D ama yinede ilk kullanan 10000 kişiden biriyimdir :kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de akşam saat onda 701 i aldım bi baktım direk belleli :naughty: Ama fp1 geldiğinde yıkmıştım forumu :eller:

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
aleranol

aleranol

Üye
ben de akşam saat onda 701 i aldım bi baktım direk belleli :naughty: Ama fp1 geldiğinde yıkmıştım forumu :eller:

İnsafsız ven 1.nesilim :) senin telefonunun babası var bende :kop: şuanda fp1 in bazı özelliklerinin bulunduğu cfw kullanıyorum. Çok da lazım değilmiş hani :)

doctorrr

doctorrr

Üye

İnsafsız ven 1.nesilim :) senin telefonunun babası var bende :kop: şuanda fp1 in bazı özelliklerinin bulunduğu cfw kullanıyorum. Çok da lazım değilmiş hani :)

ben orjinali hard formatlı kullanıyorum telefon uçuşta :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dolby çok iş görüyor ya onun dışında overclock işimi gördü o kadar bir de galeri widgetı fp2 yi görmeden değiştireceğim sanırım :)

aleranol

aleranol

Üye
multitasking screeni çok güzel :) dolby de zaten iyi birşey :D valla orjinale hard atınca da iyi ama bu cfw manyak birşey resmen telefon uçuyor :)

doctorrr

doctorrr

Üye
multitasking screeni çok güzel :) dolby de zaten iyi birşey :D valla orjinale hard atınca da iyi ama bu cfw manyak birşey resmen telefon uçuyor :)
belco nun cfw kullanıyodum ekran yan dönerken cinnet geçiriyodu batuu çok oynamış alışamam ona febris uğraşıyor kararlı bi sürüm çıksın onun cfw yi çakıcam usta :D

Eykul

Eykul

Üye

o oyuncaklar iyi işler yapıyor abi, napcaz ?

Bosver ya biz soz vardi neydi o. Adim cikmis 9 a 10 a cikmaz mi 8 e inmez mi oyle yani :D

Onlar meraklarini alsinlar bebeler :D bir Lumidir gidiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eykul

Eykul

Üye
Hani cocuklar dediler ya o da ona cevap di... Neyse Pondus tarafindan terslenmeden eyvallah... Size LumiA ile mutluluklar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt