theposies
Üye
Ah hünkarım o gün nasıl heyecanlıydım anlatamam heyecandan usb kablosunu yanımda tasıyodum eve gidince kabloyu babanemde unuttugumu far ettim . yine ayın 8 inde yükleyebildimMesela belle 1 gün erken geldi.![]()

Ah hünkarım o gün nasıl heyecanlıydım anlatamam heyecandan usb kablosunu yanımda tasıyodum eve gidince kabloyu babanemde unuttugumu far ettim . yine ayın 8 inde yükleyebildimMesela belle 1 gün erken geldi.![]()

Mesela belle 1 gün erken geldi.![]()
Ah hünkarım o gün nasıl heyecanlıydım anlatamam heyecandan usb kablosunu yanımda tasıyodum eve gidince kabloyu babanemde unuttugumu far ettim . yine ayın 8 inde yükleyebildim![]()

Hatirliyorum hatta haberi ilk ben vermistim de ustune kizdim da konuyu kilitlettirmistim kimse inanmamisti.
ama yinede ilk kullanan 10000 kişiden biriyimdir 
ben de akşam saat onda 701 i aldım bi baktım direk belleliAma fp1 geldiğinde yıkmıştım forumu
![]()
senin telefonunun babası var bende
şuanda fp1 in bazı özelliklerinin bulunduğu cfw kullanıyorum. Çok da lazım değilmiş hani 
İnsafsız ven 1.nesilimsenin telefonunun babası var bende
şuanda fp1 in bazı özelliklerinin bulunduğu cfw kullanıyorum. Çok da lazım değilmiş hani
![]()

belco nun cfw kullanıyodum ekran yan dönerken cinnet geçiriyodu batuu çok oynamış alışamam ona febris uğraşıyor kararlı bi sürüm çıksın onun cfw yi çakıcam ustamultitasking screeni çok güzeldolby de zaten iyi birşey
valla orjinale hard atınca da iyi ama bu cfw manyak birşey resmen telefon uçuyor
![]()

Esma biz genelde samsunglara plastik oyuncak gozuyle bakariz![]()
Esma biz genelde samsunglara plastik oyuncak gozuyle bakariz![]()
o oyuncaklar iyi işler yapıyor abi, napcaz ?

bir Lumidir gidiyorBosver ya biz soz vardi neydi o. Adim cikmis 9 a 10 a cikmaz mi 8 e inmez mi oyle yani
Onlar meraklarini alsinlar bebelerbir Lumidir gidiyor

Bosver ya biz soz vardi neydi o. Adim cikmis 9 a 10 a cikmaz mi 8 e inmez mi oyle yani
Onlar meraklarini alsinlar bebelerbir Lumidir gidiyor
Kisaca Lumi ya...![]()
Hani cocuklar dediler ya o da ona cevap di... Neyse Pondus tarafindan terslenmeden eyvallah... Size LumiA ile mutluluklar![]()
Hani cocuklar dediler ya o da ona cevap di... Neyse Pondus tarafindan terslenmeden eyvallah... Size LumiA ile mutluluklar![]()