Lumialarinizi kendiniz tasarlayin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumialarinizi kendiniz tasarlayin
Nokia farkli renklerde Lumia cihazlarini satiyor olsa da bazi kullanicilar ozel tasarimlarini kendi cihazlarinda olusturmayi isteyebilir. Bir cok kisi benzersiz bir gorunum icin kaplamalar kasalar ve bu gibi seylerle farkli tasarimlar elde edebiliyor.
Son olarak I Ain't No Saint denilen bir cihazla Nokia Lumialar icin yeni tasarimlar olusturma modasi basliyor
Isterseniz resimleri inceleyin ve sizce nasil gorunduklerini yorumlariniza ekleyin.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben orjinalini tercih ederim şahsen cyan i fena ama arkaya hatunla bi resmimi koydursam fena da olmaz :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ustteki resimde cyan a uygulanmis zaten ama ben matte black telefonuma asla boyle birsey yapmam.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
orjinali daha şık bence bu biraz karizmasını bozuyor telefonun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabi cesit cesit kullanici var ve bizden cok cok ucuza aliyorlar o yuzden biraz rahatlar boyle konularda. Biz kiyamiyoruz bir kamyon para verince ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben olsam beyazına güç ekleme yapmadım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi sen de pek kamyon vermedin yani sen de kıyabilirsin :D Senin verdiğin maket kamyon sayılır :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
theposies

theposies

Üye
ya ben hangi renk alacagımı bilmiyorum bide bunlarlamı ugrascam :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben n9 da cyan ı gördüğüm an renk sorunum ortadan kalktı siyahı da çok güzel ama cyan başka be kardeşim :)

Eykul

Eykul

Üye
Bu telefon cikti mi cikmadimi? Ya ne ask mis kardesim bir Lumi var baska da birsey yok :D

Bence hic de guzel degil bu tasarimlar

aleranol

aleranol

Üye
bence 2.resimdeki gayet güzel.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu telefon cikti mi cikmadimi? Ya ne ask mis kardesim bir Lumi var baska da birsey yok :D

Bence hic de guzel degil bu tasarimlar

Matmazel telefonlar yurtdisinda cikti Turkeye'ye haziran sonu gelicek ben abd den aldirdim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu tasarımlar kişiye özel tercih meselesi

SHS

SHS

Üye
bence çok güzeller, telefonum eşsiz olur dünyada tek:naughty: (tabi dış tasarım olarak:d:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu da güzel bir özellik farklılık iyidir :)

Eykul

Eykul

Üye
bence çok güzeller, telefonum eşsiz olur dünyada tek:naughty: (tabi dış tasarım olarak:d:)

O zaman kesin ilk fikrimde kaliyorum :D

Ilk olarak renkler igrenc tonlar uymamis.. Model desen o da orijinal degil. Hic bir guzel tarafi yok

SHS

SHS

Üye
O zaman kesin ilk fikrimde kaliyorum :D

Ilk olarak renkler igrenc tonlar uymamis.. Model desen o da orijinal degil. Hic bir guzel tarafi yok
yahu bunlar örnek sen istediğin gibi yapıyorsun:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt