Lumialarinizi kendiniz tasarlayin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
Ciğerim sana bir müjdem var :) Karar verdim yazın büyük ihtimal imkan olursa cihazımı değiştiricem ve almak istediğim 2 cihaza ek olarak listeme Lumia 900'ü de ekledim :) Liste ;

-Htc One S

-iPhone 4s

-Lumia 900 :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Ciğerim sana bir müjdem var :) Karar verdim yazın büyük ihtimal imkan olursa cihazımı değiştiricem ve almak istediğim 2 cihaza ek olarak listeme Lumia 900'ü de ekledim :) Liste ;

-Htc One S

-iPhone 4s

iphone u geç zaten kullanıyorsun deneyimin var yeni şeyler denemek lazım, htc one fena değilde android be o da lumia usta gene en iyi tercih bence :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

-Htc One S

-iPhone 4s

Vay işte süpper haber ciğerim :)

Bak şimdi senin listeyi incelersek;

HTC One S : İşlemci bahanesiyle htc nin başını yediği cihaz

Iphone4s : Bu cihaz king buna diyicek bişey yok ama 5 çıkıcak sen de tribe giricen almıyıcan :D

Lumia900: Onu anlatmaya kelimeler yetmez Ciğerim :d:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Türe

Türe

Üye
Ya video izliyorum yemin ediyorum durduk yere içimden bu cihaz benim olmalı :( dedim :) Off hele ki bir de beyazı elime geçerse oh gel keyfime :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ya video izliyorum yemin ediyorum durduk yere içimden bu cihaz benim olmalı :( dedim :) Off hele ki bir de beyazı elime geçerse oh gel keyfime :d:

hallederiz beyazı da olur cyanı da olur ne renk istersen senin olur ciğerim sen al yeter ki :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok baba ben n9 da gördüm cyan i çok güzel renk

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fanlığında değilim ciğerim objektif konuşuyorum one s in satışa çıkıp çıkmayacağı bile meçhul ;) Lumia candır benim için ama iphone 5 alcak param olsa bi düşünürüm yaani :d:

Türe

Türe

Üye
iPhone 5 almak isterim ama o biraz sıkar :ehe Bana kalırsa piyasayı sallayacak , ama umarım sonu S3'teki hayal kırıklığıyla bitmez.

Aslında şu an iPhone'u tercih etmemin sebebi sırf uygulamaları bile diyebilirim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yavaş yavaş WP ye de çıkıyor Nokia da wp konusunda apple ın iosu gibi denebilir nasıl ios uygulamaları başka sistemde açılmıyorsa wp deki bazı uygulamalar nokia ya özel olacak htc ve samsung da açamayacak..Iphone5 i ben de aşırı meraktayım ama apple ın tutumu düşündürüyor beni ekranı ufak tutup düşük donanım verirse işi zor :hmmm

Türe

Türe

Üye
4.0 inç ve hd bir ekran zirveye taşır ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz her halukarda oyle diyoruz nokianin isi belli olmaz erken gelirse surpriz olsun herkese.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen ciğerim bu arada sana bir pm attım gelmedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt