Püf Noktası Lumiaları pc görüyor ama dosyalara bakamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Lumiaları pc görüyor ama dosyalara bakamıyorum
Lumia 620 ve 920yi bugün pcye baglamaya çalıştırdım ama okumuyor aygıt yöneticisinde ama dosyalara girmek için bilgisayarıma giriyorum yok resimlere bakın daha iyi anlarsınız

Burda Gözüküyor

Burda yok :D 920yi görmeye başladı fakat 620de sorun devam ediyor sorun gider dedim şimdide böyle bi hata veriyor

Son düzenleme:

skynet

Üye
Daha önce görüyordu da şimdimi görmemeye başladı ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Kilit ekranını açın bir kilit ekranını açmayınca bende dosyaları göstermiyordu sanırsam

emir1888

Üye
eğer kilit kodu varsa onu açmalısın.yoksa dosyaları görmene izin vermez.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bende sadece şifre olunca gözükmüyor. şifreyi yazıyorsun telefondan sonra geliyor dosyalar. sizde çok başka bir sorun var demekki. :hmmm

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi

beats

beats

Üye
Lumia 620 ve 920yi bugün pcye baglamaya çalıştırdım ama okumuyor aygıt yöneticisinde ama dosyalara girmek için bilgisayarıma giriyorum yok resimlere bakın daha iyi anlarsınız

Burda Gözüküyor

Burda yok :D 920yi görmeye başladı fakat 620de sorun devam ediyor sorun gider dedim şimdide böyle bi hata veriyor

iki cihazı da farklı usb portuna bağlantısını yapın aygıt yöneticisini açın orada ayrı ayrı görünüyorsa sağ tık yapın sürücü güncelleyi tıklayın normalde de iki cihazı aynı usb portunda kullanmayın farklı portlarda takılı olsunlar yazılımları üst üste yazabiliyorlar bende iki aytı nokia cihazında da bu olay vardı farrklı usb port kullanın farklı sürelerde

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
iki cihazı da farklı usb portuna bağlantısını yapın aygıt yöneticisini açın orada ayrı ayrı görünüyorsa sağ tık yapın sürücü güncelleyi tıklayın normalde de iki cihazı aynı usb portunda kullanmayın farklı portlarda takılı olsunlar yazılımları üst üste yazabiliyorlar bende iki aytı nokia cihazında da bu olay vardı farrklı usb port kullanın farklı sürelerde
Yardım için teşekkurler deniyorum

edit : işe yaradı sagol

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: beats

brk-rtrk

Üye
XP için çözüm yolu bilen var mı acaba?

beats

beats

Üye
XP için çözüm yolu bilen var mı acaba?
aygıt yöneticisinden sürücüsünü güncelleyin olmuyorsa sürücüyü kaldırın pcyi yeniden başlatın farklı bir usb portundan takın cihazın yazılımını yüklemesi lazım tekrardan

brk-rtrk

Üye
aygıt yöneticisinden sürücüsünü güncelleyin olmuyorsa sürücüyü kaldırın pcyi yeniden başlatın farklı bir usb portundan takın cihazın yazılımını yüklemesi lazım tekrardan

Güncelleme olmuyor.
Kaldırıp yeniden başlatıyorum olmuyor.
Media Player'ı silip yeniden yükledim yine olmadı.
Formatı yapıştırdım yine olmadı.
MTP yüklemeyi denedim. Oda olmadı.
Başka çözüm bilen?

beats

beats

Üye
Güncelleme olmuyor.
Kaldırıp yeniden başlatıyorum olmuyor.
Media Player'ı silip yeniden yükledim yine olmadı.
Formatı yapıştırdım yine olmadı.
MTP yüklemeyi denedim. Oda olmadı.
Başka çözüm bilen?
nsu yüklü mü pcde o var ise bulmaması zor

brk-rtrk

Üye
yüklü değil. Biraz antika olduğu için kaldırmıyo. Herşeyi silip nsuyu yüklesem o zaman olur mu peki?

win8l

Üye
olmaz ise telefon pcye bağlıyken telefonu kapatıp açın, ben boyle çözmüştüm

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
yüklü değil. Biraz antika olduğu için kaldırmıyo. Herşeyi silip nsuyu yüklesem o zaman olur mu peki?

bunu indirip kur ama win 8 se açılırsa siyah ekran bekletiyor ben bunuda yükledim

kizilgri

Üye
Bende de aynı sistem kurulu bi ara benim de görmedi en son çare microsoft zune yi kurup yeniden denedim o zaman klasörleri ve içerikleri görebilmiştim.

brk-rtrk

Üye
Ben Chip Online'da bi Windows Media Player 11 buldum. Onu yükledim ve artık sorunsuz görüyo Windows XP SP3te

Üst Alt