eRdaL. Üye papakudioflu' Alıntı: Evet arkadaslar nokiadan aciklama geldi lumia900 matte black yarin sabah 06:00da Ataturk havaalaninda olucak.....: Genişletmek için tıkla ... gule gule kullan arkadasim
papakudioflu' Alıntı: Evet arkadaslar nokiadan aciklama geldi lumia900 matte black yarin sabah 06:00da Ataturk havaalaninda olucak.....: Genişletmek için tıkla ... gule gule kullan arkadasim
saynesim Üye Konu Sahibi arkadaşlar bir konu açtım konu ne hale geldi olsun yine eğlenceli oldu herkese iyi forumlar
Cihanî Sultan Üye saynesim' Alıntı: arkadaşlar bir konu açtım konu ne hale geldi olsun yine eğlenceli oldu herkese iyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Sana da
saynesim' Alıntı: arkadaşlar bir konu açtım konu ne hale geldi olsun yine eğlenceli oldu herkese iyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Sana da
saynesim Üye Konu Sahibi izmir gaziemire Optimuma gittim dedimki belki lumialar gelmiştir adamlar o ne diyorlar
OttomaN TigeR Üye saynesim' Alıntı: izmir gaziemire Optimuma gittim dedimki belki lumialar gelmiştir adamlar o ne diyorlar Genişletmek için tıkla ... bu güzeldi.
saynesim' Alıntı: izmir gaziemire Optimuma gittim dedimki belki lumialar gelmiştir adamlar o ne diyorlar Genişletmek için tıkla ... bu güzeldi.