Lumia950 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ohoo kimlerle tartışıyorum ben.adamın biri fiyatını bile söylemiş :) yıllardır konsept tasarımlar görmekten bıktım usandım. tepkim de bu yüzden.

adamın biri derken :off:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bana göre bu telefonnun özellikleri abartılmış nokia böyle birşey kolay kolay çıkartmaz :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Haber için teşekkürler,konsept bile olsa heyacanlandırıcı bir haber ama bana lumia 920 fazlasıyla yeter:)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
İnsanoğlunun istekleri sınırsızdır dost (: Bundan çok değil sadece 1 sene yada hadi taş çatlasın 2 sene sonra lumia 920 nin yüzüne bakmazsın . Teknolojinin hızına yetişilmez ve insanoğlununda arzuları sınırsızdır .

korsan638

korsan638

Üye
neden gercek olmasin ki ? Nokia daha iyilerini de yapabilecek bir birikime sahip unutmayalim... "Ki bu en iyisi zaten ve umarim en kisa surede cikar ve tabiki soylenilen ozelliklerde '' :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
her şey konsept le başlamıyormu arkadaşlar buda bir kaç yıla piyasaya sunulur bakarsınız üzerinde biraz eğişiklik olur olmaz falan
tüm dünya ilk maketini konsept ini yapıp hayata geçirmiyormu

pirenuri

pirenuri

Üye
Ya niye bunu gosterdiniz bana l920yi almayabilirim.Ama buram buram consept kokuyor be haci :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu Neeeee .?!

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Bir tek eksiği gameloft un hd oyun ve büyük uygulama şirketinin uygulama çıkartma eksikliği 920 ye çıkartsalar gerisi gelir

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Şu teknolojiye biri dur demezse yakında koca koca dokunmatik monitörleri yanımızda taşımak zorunda kalacağız :D

Şaka bir yana ağzım açık kaldı Lumia 920 alıcam ama soğudum :D

NUD

NUD

Üye
Eğer gerçekse satılık 920 var :P

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gerçek telefon böyle bişiy olsa gerek,mükemmel bişiy

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici