Lumia950 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Keşke çıksa bu model Mart ayında :good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abilerim sizce bu Lumia ne zaman çıkar?

Ben mart ayında Lumia 920 almayı düşünüyorum ama sizce beklemeli miyim yoksa almalı mıyım?

Şu an herhangi bir akıllı telefon kullanmıyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Abilerim sizce bu Lumia ne zaman çıkar?

Ben mart ayında Lumia 920 almayı düşünüyorum ama sizce beklemeli miyim yoksa almalı mıyım?

Şu an herhangi bir akıllı telefon kullanmıyorum
Kardeş mesajları okumadın galiba,bu cihaz henüz konsept aşamasında olduğu tahmin ediliyor,umarım yanılırız da 2013 de gördüğümüz şekilde piyasaya çıkar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o resimleri bir konuda paylaş istersen senin için mahsuru yoksa daha öncekilerle de karşılaştırırız

gobbels

gobbels

Üye
üzerinde windows tuşu yok arama tuşu yok geri tuşu yok :/

IVI-Elia

Üye
Bu urun gerçek olursa hem çok sevinirim hem de çok üzülürüm.Bu çıksa bile gıruntusu birebir aynı olmaz biraz değişir.Bi de benim Lumia hala gıcırdıyor hala boşluk var hala beni sinir ediyor.Fitti diye sevinmiştim geri oldu.Ben telefonu değiştirecek.Forumdan bir arkadaşda da aynı sıkıntı vardı o değiştirmişti.Onla irtibata geçtim.Bi de değişmek yerine para iade etmezlermi bu urunde birçok hata var desem ...Belku bu 950 canavarını alırım

AlicanL920

Üye
Ali Kemal abicim eğer o telefon çıkarsa dünyada çok şey değişir yemin ediyorum olan üstü abii yaa telefonların efendisi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
snapdragon800 yeni nesil krait400 cekirdekli 2.3ghz cpu adreno330gpu ve LPDDR3 ram nasıl olur:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:):)soylucek söz bulamıyorum abi ya :D:D:D:D

2013'un ikinci ceyreginde piyasaya surulecek bu chipsetler. Qualcomm dun gece tanitimlarini yapti. Ne tesaduftur ki Nokia'nin yeni wp8 lumiası da ayni donemde piyasada olacak.

Üst Alt