Lumia950 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha durun bakalim uzay mekigine daha cok var akilli telefonlar ulkemizde belki degil ama dunyada asil amaclari olan hayata konfor katma ve kolaylaştirma konusunda inanilmaz diyebileceginiz gelişmelere gebe. Bir kac proje simulasyonu seyrettim resmen burasi mars ve yil 2050 dedim:oha:

doctorrr

doctorrr

Üye
az kaldı kanat takıcaklar :P:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
daha durun bakalim uzay mekigine daha cok var akilli telefonlar ulkemizde belki degil ama dunyada asil amaclari olan hayata konfor katma ve kolaylaştirma konusunda inanilmaz diyebileceginiz gelişmelere gebe. Bir kac proje simulasyonu seyrettim resmen burasi mars ve yil 2050 dedim:oha:

:hmmm

lazye

lazye

Üye
Teknoloji gerçekten çok ilerledi. Bi telefon alcaksın yok o daha iyi yok bu daha iyi. Bi telfn alıyosun 1 ay sonra eski model olmuş. Çok ilginç...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
aslında bu iyi bişey :hmmm

lazye

lazye

Üye
Evet iyi bişey bencede herkes kendini ispatlamaya çalışıyor :D

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Daha önceki 1001 gibi, biraz daha üzerinde ugrasılmış gibi görünüyor. My Phone konseptli bir cihaz gibi..
Fena ama.. :pro:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
128 Gb depolama kapasite ? :oha2: :oha2:
Bu telefon gerçek olursa ortalığı yıkar geçer.

Mufche

Mufche

Üye
Telefona bak :oha2:
Benim bilgisayarı 4 de hatta 5'e katlayıyor :oha2:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
eğer böyle bi cihaz çıkarsa... androidde 4 çekirdek var wp de yok diyenler bi susar... ( ÇIKARSA DEDİM ) va yanılmıyorsam en iyi donanıma sahip cihaz olur... zaten wp nin stabilliği var... bi de NOKİA adı var.. e daha ne olsun.. gelsin satış rekorları :ehe ve malesef benim wp ye geçmem 2-3 yılı bulur :ağlarım: o zamana da wp lider olur :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eğer böyle bi cihaz çıkarsa... androidde 4 çekirdek var wp de yok diyenler bi susar... ( ÇIKARSA DEDİM ) va yanılmıyorsam en iyi donanıma sahip cihaz olur... zaten wp nin stabilliği var... bi de NOKİA adı var.. e daha ne olsun.. gelsin satış rekorları :ehe ve malesef benim wp ye geçmem 2-3 yılı bulur :ağlarım: o zamana da wp lider olur :D

:oha:

delta4598

delta4598

Üye
şimdiye kadarki en iyi telefon 808 prewiewdi bu cıkarsa bitti :hmmm

acuxx

acuxx

Üye
komadayım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefon konseptmiş arkadaşlar. (Kesin)

Ama özellikleri gerçekten muhteşem.
Önümüzdeki 1 sene içerisinde bu özelliklere sahip telefonlar pek uzak değil...

Şimdilik Lumia 920'yi beklemeye devam... :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon konseptmiş arkadaşlar. (Kesin)

Ama özellikleri gerçekten muhteşem.
Önümüzdeki 1 sene içerisinde bu özelliklere sahip telefonlar pek uzak değil...

Şimdilik Lumia 920'yi beklemeye devam... :sarıl:

ama bakiyorum da hemen de biricik aşkini sativerdin ozgur. Bu cihaza yakin donanimlarda bir lumia 2013 yilinda kesinlikle cikicak. Ozellikler cok ucuk gibi gorunse de wp8'in yetenek sınırları mevcut donanimlari zorluyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mwc de tanıtsınlar şöyle bi telefon abi gidip ispanyadan alalım hem gezeriz biletler benden :D

Üst Alt