Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana göre bu telefonnun özellikleri abartılmış nokia böyle birşey kolay kolay çıkartmaz
Esendağlı
Üye
Haber için teşekkürler,konsept bile olsa heyacanlandırıcı bir haber ama bana lumia 920 fazlasıyla yeter
musicianfaruk
Üye
İnsanoğlunun istekleri sınırsızdır dost (: Bundan çok değil sadece 1 sene yada hadi taş çatlasın 2 sene sonra lumia 920 nin yüzüne bakmazsın . Teknolojinin hızına yetişilmez ve insanoğlununda arzuları sınırsızdır .
korsan638
Üye
neden gercek olmasin ki ? Nokia daha iyilerini de yapabilecek bir birikime sahip unutmayalim... "Ki bu en iyisi zaten ve umarim en kisa surede cikar ve tabiki soylenilen ozelliklerde ''
neden gercek olmasin ki ? Nokia daha iyilerini de yapabilecek bir birikime sahip unutmayalim... "Ki bu en iyisi zaten ve umarim en kisa surede cikar ve tabiki soylenilen ozelliklerde ''
her şey konsept le başlamıyormu arkadaşlar buda bir kaç yıla piyasaya sunulur bakarsınız üzerinde biraz eğişiklik olur olmaz falan
tüm dünya ilk maketini konsept ini yapıp hayata geçirmiyormu
pirenuri
Üye
Ya niye bunu gosterdiniz bana l920yi almayabilirim.Ama buram buram consept kokuyor be haci
Mazlum Somer
Üye
Bu Neeeee .?!
bayram yazıcı
Üye
Bir tek eksiği gameloft un hd oyun ve büyük uygulama şirketinin uygulama çıkartma eksikliği 920 ye çıkartsalar gerisi gelir