Lumia950 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu konsept olabilir ama nokıa düştüğü bu kötü durumdan kurtulmak eski saltanatını yeniden yaşamak istiyorsa bu olmasada buna yakın bi kaç tel modelini çıkarmak zorunda lumia özellik olarak iyi ama görsel olarak çok hoşuma gitmedi daha ince olabilirdi

rapman

rapman

Üye
inanıyor musun bunlara? hayır yani direkt konuyu açan arkadaşa soruyorum... haberin yazarı da hazır eli değmişken ram'i 4 gb yapsaymış.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inanıyor musun bunlara? hayır yani direkt konuyu açan arkadaşa soruyorum... haberin yazarı da hazır eli değmişken ram'i 4 gb yapsaymış.

niye imkansız şeyler mi bunlar? Konuyu açan arkadaş dediğinin yaşına bir baksaydın istersen. Sanki piyasada hiç 2 gb ramli 4 çekirdekli telefon yok!

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ya aslında tam almak istediğim telefon.. tasarım bile olsa çok kısa sürede gerçeğe dönüşmesini istiyorum :)

amcalu1

amcalu1

Üye
920 alanlara hayırlı olsun :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ortalığı yıkar bu cihaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

normaldir işletim sistemi sistemi android olmayinca insanin inanasi gelmiyor degil mi.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Böyle bir özellikle cihaz çıkarırsa nokia wp8 delirir.Saden optimasyonu iyi bir sistem bu denli donanımla düşünülemeyecek kadar dehşet bir güç ortaya çıkar.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
yalnız cihazın arkasını n9 a benzettim ben :D

cyber

cyber

Üye
her tarafı titrertir bu telefon

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Konseptten öteye giderse :eller:

foreverthe

foreverthe

Üye
Bu gerçekse para biriktirmeye başlıyorum :aha:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Konsept olmasına üzüldüm be . Ama şeyede çok güldüm . Abi bu telefon cidden nokia tarafından duyurulsa falan , 920 yi bekleyenler daha o telefonu eline almadan bide bunu beklemeye başlar (: Sonra tam aradan 1- 1,5 sene geçer 950 gelir tam alıcekken Hoop Lumia 1000 çıkar , haydiii bu sefer onu bekle hahahaha (: Şaka bi yana bu konseptin çıkabilmesi için 2013 ün 3. ve 4. çeyreğini gösterebilirim . Neden olmasınki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
insanoğlundaki bu olmuşken en iyisi olsun mantığı varken dediğin gibi olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2013 ocak veya şubat ayinda htc ve nokiadan 4 cekirdekli yuksek donanimli cihazlar gelicek zaten. Tabi 2ghz quad core 2gb ram abarti gozukebilir ama beklemiyor degilim yani. 128gb hafiza degil ama 64gb surpriz olmaz bence.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
rapman

rapman

Üye
ohoo kimlerle tartışıyorum ben.adamın biri fiyatını bile söylemiş :) yıllardır konsept tasarımlar görmekten bıktım usandım. tepkim de bu yüzden.

Üst Alt