bulutsuzgece
Üye
bence dağıtımlara 3 tanıtıma da 9 gün var
Bak bu da mantıklı

bence dağıtımlara 3 tanıtıma da 9 gün var

3 ve 9 u topla 12 yapar. sonra 3 ve 9 u çarp kaç etti 27... o 27 den 12 yi çıkar... 15 yaparrr. bu da 920 nin lansmanının yapılacağı tarihtir![]()

3 ve 9 u topla 12 yapar. sonra 3 ve 9 u çarp kaç etti 27... o 27 den 12 yi çıkar... 15 yaparrr. bu da 920 nin lansmanının yapılacağı tarihtir![]()

Ve mutlu son:
Nokia Türkiye hatasını az önce düzeltti.![]()

Duyurunun altındaki yorumlara bakın![]()
![]()
admiiinn duy sesimizi..Telefonumu sattım Telefonsuz bir şekilde bekliyorum bendeabı harbı almak ısteyıpte alamayanlara gercekten uzuluyorum bu kadar teknolojı manyagı olmasam bende alamazdım ama gece gunduz mesaı yaptım cıhazı almak ıcın
Gelsede alsam rahatlasam.Dostum yarama tuz bastın vallahiabı harbı almak ısteyıpte alamayanlara gercekten uzuluyorum bu kadar teknolojı manyagı olmasam bende alamazdım ama gece gunduz mesaı yaptım cıhazı almak ıcın
alamıycam gibi geliyor bana
Dostum yarama tuz bastın vallahialamıycam gibi geliyor bana
marketten uygulamsını indirip bluetooth ile iki dakikada bütün rehberini yeni telefonuna aktarıcaksınBen de biraz önce verdim siparişi umarım yarın veya diğer gün elimde olur sabırzlıkla beklieyecem
Lumia 800 den rehberi nasıl aktaracağım arkadaşlar
1699 Demiştim
Evet beklenen gun geldi lumia920 Turkcellde on siparişle 13/11/2012 kargola tarihiyle satişta. Fiyat da cok iyi:1649Tl

Bugün sipariş ettiysen sanırım 3 gün içinde gönderme hakları var, en geç Perşembe gününe belli olur öyleyseBakalım siyah sipariş ettim, sabaha belli olur yollayıp yollamadıkları, güncel bilgi veririm.