Haber Turkcell, iPhone 8 ile iPhone 8 Plus'ın ön sipariş alımlarına başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell, iPhone 8 ile iPhone 8 Plus'ın ön sipariş alımlarına başladı
Türkiye'nin öncü ve lider GSM operatörü Turkcell, bugün itibariyle Apple'ın geliştirdiği yeni nesil iPhone modelleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın ön sipariş alımlarına başladı.


Türkiye'nin lider GSM operatörü olarak görülen Turkcell, her geçen gün karşımıza yeni kampanyalar ve yeni kampanyaları ile çıkmaya devam ediyor. Bugün itibariyle Apple'ın yeni nesil akıllı cep telefonu modelleri iPhone 8 ile iPhone 8 Plus'ın ön sipariş alımlarına başlayan ekip, telefonunun ülkemizde uzay grisi, gümüş ve yeni altın renk seçeneği olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacağını doğruladı.


Turkcell'in en kalabalık abone kulüplerinden olan Platinum müşterileri için bugün itibariyle ön sipariş formu yayınlanırken, dilerlerse ön sipariş verme işlemlerini TİM'lerde bulunan ekranlar üzerinden de gerçekleştirebilecekler. Cihazlara ön sipariş vermeden daha sonra satış olmak isteyenler ise dilerlerse 20 Ekim Cuma günü itibariyle yani haftaya TİM merkezlerinde yeni iPhone'lar ile tanışabilecek.


Financell desteğiyle taksit imkânlarından yararlanabilen Turkcell’liler, uygun ödeme seçenekleriyle iPhone sahibi olacak. Detaylı bilgiye adresinden ulaşılabiliyor.


Teknik özellik ve performans açısından serinin önceki kardeşlerinden çok büyük farkı olmayan bu iki yeni iPhone'lar arka yüzündeki dayanıklı cam ile çok daha şık bir görünüme kavuşmayı başarıyor. Cihazda kullanılan işlemcinin bugüne kadar mobil cihazlar için geliştirilen en akıllı ve en güçlü işlemci olduğu söylenirken, her ki cihazın kablosuz şarj özelliği bulunuyor.



 


Üst Alt