lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet kesinlikle Online bir nokia mağzası olması lazım bu tip mağazalar bütün firmalarda olması lazım aslında devir online devri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
stoklar tukense bile nokia Turkiye ikinci parti lumialari istemiş bile nokiadan yetişir merak etmeyin:D

barbin3900

barbin3900

Üye
turkcell mağazadan sipariş ettiğim ve havaleyi yaptığım halde hala havale onayı bekliyor yazıyor 2 iş günü içinde havale onaylanmazsa yatırdığım para ne olucak

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
turkcell mağazadan sipariş ettiğim ve havaleyi yaptığım halde hala havale onayı bekliyor yazıyor 2 iş günü içinde havale onaylanmazsa yatırdığım para ne olucak

Onaylanır merak etme yarın belli olur büyük ihtimal K.Kartı olsa hemen belli oluyor ama havale diyorsun hesapları kontrol edip bilgi girişi yaparlar her ihtimale karşı dekont var dimi sende

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

parana bişey olmaz merak etme hesabina iade edilir onay gelmezse. Ama havale onayi hemen sisteme duşmez. Ne zaman yaptin havaleyi.

barbin3900

barbin3900

Üye

parana bişey olmaz merak etme hesabina iade edilir onay gelmezse. Ama havale onayi hemen sisteme duşmez. Ne zaman yaptin havaleyi.
10.11.2012 cumartesi günü yaptım sabahtan beri arıyorum müşteri hizmetlerini siparişiniz çözümleme yolunda gözüküyor dedi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

10.11.2012 cumartesi günü yaptım sabahtan beri arıyorum müşteri hizmetlerini siparişiniz çözümleme yolunda gözüküyor dedi
problem yok kardeşim zaten hafta sonu yapmişsin havaleyi hemen sisteme duşmeyebilir. Hesaba gecmiş olsa bile Turkcellin hesaptan teyit almasi uzun surer ama siparişin tamamlanmiş gozukuyor sonucta ve yarin cihazin adresine gonderilir.

barbin3900

barbin3900

Üye

problem yok kardeşim zaten hafta sonu yapmişsin havaleyi hemen sisteme duşmeyebilir. Hesaba gecmiş olsa bile Turkcellin hesaptan teyit almasi uzun surer ama siparişin tamamlanmiş gozukuyor sonucta ve yarin cihazin adresine gonderilir.

inşallah yarın gönderirler umarım dediğin gibi olur abi sağol

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

inşallah yarın gönderirler umarım dediğin gibi olur abi sağol

inşallah kardeşim. Siparişler biraz yogun fakat siparişten itibaren 3iş gunu icinde zaten urunu sana kargolamak zorundalar.

phantomddl

Üye
Bugünkü gezimde oluşan saçmalıkları anlatayım, daha fazla kafanız karışsın.

Turkcell Bayiisi 1:
- Merhaba, Lumia 920 gelecek mi acaba Turkcell mağazasına bu hafta?
+ Yumya ne? Bilmiyorum
- Tamam iyi günler :)

Turkcell Bayiisi 2:
+ Bize 19'unda gelcek dendi
- Online mağazanızda yarından itibaren gönderliyormuş doğrumu, stok varmı?
+ Doğrudur bir bilgim yok efendim
- Tamam, teşekkür ederim iyi günler

Turkcell Bayiisi 3:
+ Gelcek ama bilmiyoruz ne zaman
- Online mağazanızda yarından itibaren gönderliyormuş doğrumu, stok varmı?
+ Taahhütlü satılıyordur, almayın boşverin
- Hayır peşin de satılıyor, 1649
+ Bekleyin fiyatı düşsün bence
- Tamam, teşekkür ederim iyi günler

Turkcell Bayiisi 4(Bomba geliyor)
+ Sebep?
- Almak istiyorum
+ Neden Nokia?
- Kaliteli
+ Lumia 920'nin ne kadar vasat bir telefon olduğunu biliyormusunuz?
- He biliyorum abi, ne zaman gelcek?
+ Bence HTC 8X'i alın, yani Neden Nokia almak istediğinizi anlamıyorum, yani nesi var?
- Kamerası, daha iyi ekranı, malzeme kalitesi...
* eleman gidip bir htc 8x getirip övmeye başlar*
- Abi ben gelmişim buraya Nokia soruyorum, sen geliyorsun HTC diyorsun, HTC istesem alır giderim bu kadar para verceksem araştırmasını yapmışımdır, ben senden öneri istemedim tarih istedim biliyorsan söyle, HTC almıcam Nokia alcam
+ Ben sizin iyiliğiniz için söyledim efendim
- Peki, kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve nanotex
ecel54

ecel54

Üye
adamın nokia ile sorunları var :kop: ben sizin iyiliğiniz için söylüyoruma koptum sanki telefon sana zarar verecek :D

• Beğen
Tepkiler: n000k

phantomddl

Üye
Saçmalıkların devamı.

Nokia Shop / Alsancak
- Merhaba, Lumia 920 tarihi ile ilgili bir değişiklik var mı?
+ 7-10 gün arası içinde elimizde olacak efendim.
- Peki fiyat?
+ Fiyat bilgisi malesef veremiyoruz
- Turkcell yarından itibaren kargolamaya başlıyor, onlar nasıl fiyat ve tarih verebiliyorlar?
+ Onlar kargo sırası alıyorlar, ellerinde mal yok satmaları imkansız
- Müşteri hizmetleriyle konuştum, onlar ellerinde mal olduğunu ve ürünün kampanyada olduğunu söylediler. Tut ki ellerinde yok, sipariş topluyorlar e fiyatı nerden alıyorlar? Siz veremiyorsunuz, kafalarından uydurmuyorlar ya.
+ Bilemeyeceğim, ama ellerinde stok yok satmaları imkansız.
- Tamam fiyat olarak birşey söyleyin o zaman yoksa Turkcell'den alcam.
+ Turkcell'den daha pahalı olması imkansızdır.
- Peki iyi günler.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:alkisO Turkcell bayisi 4 çok harika ya nerede o bayi süper adammış koptum resmen

phantomddl

Üye

Nokia Online Destek hattı, 14 Kasımda piyasaya sürüleceğini. Şubeler arasında 1-2 günlük fark olacağını söylüyor AMA aksilik olmadığı sürece:bilmm

Benim hislerimi ve Nokia'nın durumunu açıklayan bir video :D Türkçesini bulamadım ama anımsarız hepimiz heralde.
[video=youtube;JtEkUmYecnk]http://www.youtube.com/watch?v=JtEkUmYecnk[/video]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ne telefonmuş be ortalık karıştı resmen bu kırizi yönetemeyen telefonu piyasaya sürcek olan nokya Türkiye ye yazıklar olsun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:sahan: sana Nokia Türkiye :kıskıs:
Lumia krizini bir türlü çözemedin :kop2:

phantomddl

Üye
Reklamı çıktı biraz önce TV'de, yakında sadece Turkcell'de diye.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Nokia Online Destek hattı, 14 Kasımda piyasaya sürüleceğini. Şubeler arasında 1-2 günlük fark olacağını söylüyor AMA aksilik olmadığı sürece:bilmm

Benim hislerimi ve Nokia'nın durumunu açıklayan bir video :D Türkçesini bulamadım ama anımsarız hepimiz heralde.
[video=youtube;JtEkUmYecnk]http://www.youtube.com/watch?v=JtEkUmYecnk[/video]
Hahah aynen :D Benim artık umudum kalmadı zaten kredi kartı da gelmedi hala.. :D of allahım

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Turkcell Nokia Shop'a sattırmıyacak galiba :ehe

Üst Alt