phantomddl
Üye
mağazalara yayılmadan türkiyede lumia 920 stokları biter![]()
Sonra bekle bi ay daha

mağazalara yayılmadan türkiyede lumia 920 stokları biter![]()

turkcell mağazadan sipariş ettiğim ve havaleyi yaptığım halde hala havale onayı bekliyor yazıyor 2 iş günü içinde havale onaylanmazsa yatırdığım para ne olucak
turkcell mağazadan sipariş ettiğim ve havaleyi yaptığım halde hala havale onayı bekliyor yazıyor 2 iş günü içinde havale onaylanmazsa yatırdığım para ne olucak
10.11.2012 cumartesi günü yaptım sabahtan beri arıyorum müşteri hizmetlerini siparişiniz çözümleme yolunda gözüküyor dedi
parana bişey olmaz merak etme hesabina iade edilir onay gelmezse. Ama havale onayi hemen sisteme duşmez. Ne zaman yaptin havaleyi.
problem yok kardeşim zaten hafta sonu yapmişsin havaleyi hemen sisteme duşmeyebilir. Hesaba gecmiş olsa bile Turkcellin hesaptan teyit almasi uzun surer ama siparişin tamamlanmiş gozukuyor sonucta ve yarin cihazin adresine gonderilir.
10.11.2012 cumartesi günü yaptım sabahtan beri arıyorum müşteri hizmetlerini siparişiniz çözümleme yolunda gözüküyor dedi
problem yok kardeşim zaten hafta sonu yapmişsin havaleyi hemen sisteme duşmeyebilir. Hesaba gecmiş olsa bile Turkcellin hesaptan teyit almasi uzun surer ama siparişin tamamlanmiş gozukuyor sonucta ve yarin cihazin adresine gonderilir.
inşallah yarın gönderirler umarım dediğin gibi olur abi sağol
inşallah yarın gönderirler umarım dediğin gibi olur abi sağol
inşallah kardeşim. Siparişler biraz yogun fakat siparişten itibaren 3iş gunu icinde zaten urunu sana kargolamak zorundalar.

Türkçesini bulamadım ama anımsarız hepimiz heralde.Hahah aynenNokia Online Destek hattı, 14 Kasımda piyasaya sürüleceğini. Şubeler arasında 1-2 günlük fark olacağını söylüyor AMA aksilik olmadığı sürece
Benim hislerimi ve Nokia'nın durumunu açıklayan bir videoTürkçesini bulamadım ama anımsarız hepimiz heralde.
[video=youtube;JtEkUmYecnk]http://www.youtube.com/watch?v=JtEkUmYecnk[/video]
Benim artık umudum kalmadı zaten kredi kartı da gelmedi hala..
of allahım