lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
3 ve 9 u topla 12 yapar. sonra 3 ve 9 u çarp kaç etti 27... o 27 den 12 yi çıkar... 15 yaparrr. bu da 920 nin lansmanının yapılacağı tarihtir :kop:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Kısaca lansman gününü bekliyorlar, yani ayın 21'i yani 9 gün sonra, lansman da reklam yapıp ondan sonra sürecekler piyasaya. Adamların prosedürü böyledir, belki de Nokia Türkiye müdürü takıntılıdır :D O yüzden bekletiyordur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3 ve 9 u topla 12 yapar. sonra 3 ve 9 u çarp kaç etti 27... o 27 den 12 yi çıkar... 15 yaparrr. bu da 920 nin lansmanının yapılacağı tarihtir :kop:

O 15'e EzgiS'in bulduğu 6'yı eklersen 21 eder.
Sonuç: Lansman 21 Kasımda :kop2:

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
yasirtaha

yasirtaha

Üye
hesap kitap manyağı olduk yeteeeeeeeeer arkadaşlar:zong::karisti::icelim:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ve mutlu son:

Nokia Türkiye hatasını az önce düzeltti. :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Duyurunun altındaki yorumlara bakın :kop2: :kop:

komando04

komando04

Üye
abı harbı almak ısteyıpte alamayanlara gercekten uzuluyorum bu kadar teknolojı manyagı olmasam bende alamazdım ama gece gunduz mesaı yaptım cıhazı almak ıcın

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye
abı harbı almak ısteyıpte alamayanlara gercekten uzuluyorum bu kadar teknolojı manyagı olmasam bende alamazdım ama gece gunduz mesaı yaptım cıhazı almak ıcın
Telefonumu sattım Telefonsuz bir şekilde bekliyorum bende :angry: Gelsede alsam rahatlasam.

nanotex

nanotex

Üye
Dostum yarama tuz bastın vallahi :dry: alamıycam gibi geliyor bana

komando04

komando04

Üye

Dostum yarama tuz bastın vallahi :dry: alamıycam gibi geliyor bana

valla kardesım gonul ıster kı herkez ıstedıgını alsın ama Ne yapalım dunya nın duzenı cok degısık Yuce Allahım affetsın ınsallah kım bılır belkı bızler bır yıgın parayı bu urunlere dokerken evıne ekmek goturemeyen ac yatan bınlerce ınsan vardır Allahım onlara yardım etsın ınsallah bızlerıde bagıslasın belkı hata edıyoruz ısraf edıyoruz ama ınsanlar hep bırseyler ıster baglanır ona kılıtlenır kalır bızım lumıalara kılıtlenıp kaldıgımız gıbı

• Beğen
Tepkiler: nanotex, phantomddl ve gdervisoglu

cinaski12

Üye
Ben de biraz önce verdim siparişi umarım yarın veya diğer gün elimde olur sabırzlıkla beklieyecem
Lumia 800 den rehberi nasıl aktaracağım arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de biraz önce verdim siparişi umarım yarın veya diğer gün elimde olur sabırzlıkla beklieyecem
Lumia 800 den rehberi nasıl aktaracağım arkadaşlar
marketten uygulamsını indirip bluetooth ile iki dakikada bütün rehberini yeni telefonuna aktarıcaksın

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bütün telefonlardaki kameralar tarihe karışıp kaybolacak de§enize :eller:

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı

ozctn

Üye
Bakalım siyah sipariş ettim, sabaha belli olur yollayıp yollamadıkları, güncel bilgi veririm.

phantomddl

Üye
Bakalım siyah sipariş ettim, sabaha belli olur yollayıp yollamadıkları, güncel bilgi veririm.
Bugün sipariş ettiysen sanırım 3 gün içinde gönderme hakları var, en geç Perşembe gününe belli olur öyleyse

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar bugün ayın 13'ü, İlk sipariş verenlerin ürünü kargoya verildi mi? Bir mesaj, email falan geld mi?

Üst Alt