sayfayı her yenileyişte yenidem oy verilebiliyor ama bu tam belirleyici olmaz ki
- - - Eklendi - - -
nerde abi ben göremiyorum ?

Bu oylama böyle Fenerbahçe'nin seyircisiz oynadığı maçlara döndüHiç çekişme tadı yok
![]()
lenovo daha çok oy almıştı
herkes kendi kullandigi telefona oy veriyor. E daha piyasada olmayan ve cekirdekleri dişinda selefinden pek bir farki olmayan bir telefon olunca da sonuc boyle oluyor. Bir de ilk tanitim videolarindaki kasmalar da etkili oldu heralde![]()

samsungun videosunda degil lansmanda basın mensuplarının ilk incelemelerinde özellikle kilit ekranının açılışında takılmalar vardıtanıtım vidosunda kasmamı oldu
- - - Eklendi - - -
diger tarafta z10 yerine note 2 çıkmalıydı bence
Temel özellikler olarak sg4 bizim telefonu eziyor diye biliorum fakat bu oylamada samsung 4 daha kullanan olmadıgı için bu kadar düşük aldığını düşünüyorum.Fakat bizim lider çıkmamız gururlandıracak![]()
Bence o kadar da ezdiğini düşünmüyorum.Kilit ekranında dahi kasmalar oluyordu.Çeşitli yönlerden daha iyi ama sonuçta s3 kullananlar var onlar s4 e verebilirdi..
ama bizden sonra bence Sony xperia z ile sgs4 yarışsa daha iyi olur aynı özellikler nerdeyse kağıtta tabi 
Bence o kadar da ezdiğini düşünmüyorum.Kilit ekranında dahi kasmalar oluyordu.Çeşitli yönlerden daha iyi ama sonuçta s3 kullananlar var onlar s4 e verebilirdi..