Galaxy S4 Active için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Active için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Başladı
Galaxy S4 Active için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Başladı


Samsung’un IP67 sertifikasına sahip suya ve toza karşı dayanıklı akıllı telefonu Galaxy S4 Active’in bir süredir operatörler aracılığıyla dağıtımda olan Android 4.4.2 KitKat güncellemesi nihayet telefonun uluslararası versiyonu GT-I9295 için de başladı.


Samsung Kies ve OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme halihazırda Hollandalı kullanıcılara sunulmuş durumda. Android 4.4.2 güncellemesinin önümüzdeki günlerde farklı ülkelerde Galaxy S4 Active kullanıcılarıyla buluşması bekleniyor. Kapsamlı güncellemenin ülkemiz için ne zaman yayınlanacağı henüz biliniyor ancak dilerseniz Hollanda için yayınlanan güncellemeyi indirerek Odin aracılığıyla cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Galaxy S4 Active için başlatılan Android 4.4.2 güncellemesi, diğer Samsung cihazlara sunulan yeniliklerden farklı bir özellik getirmiyor. Cihazda performans artışı ve daha hızlı bir arayüz performansı, beyaz durum çubuğu simgeleri, Hangouts’un mesaj uygulaması işlevi kazanması, pil iyileştirmeleri, kablosuz yazıcı desteği, gelişmiş RAM kullanımı, kilit ekranda kamera kısayolu, kilit ekranda tam ekran albüm kapağı ve yatay konumda daha iyi performans sergileyen klavye güncelleme kapsamında yer alan yenilikler oldu.

 


Üst Alt