Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ajanımdan aldığım bilgiye göre 19unda geliyormuş Nokia shopa cihaz ama fiyatı hala belli değil diyor..

Nokia fiyat belirleyene kadar HTC 1500'ün altına S3 de 1300'e falan düşecek bu gidişle...
Bu gecikme Nokia'nın aleyhine işliyor. :dry:

phantomddl

Üye
Arkadaşlar ajanımdan aldığım bilgiye göre 19unda geliyormuş Nokia shopa cihaz ama fiyatı hala belli değil diyor..
Doğru ise Turkcell'den alabilirim ama mağazaya gelmesi lazım, param nakit çünkü, kartımın limiti yok o kadar :dry:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nanotex

nanotex

Üye
Son haberler nedir arkadaşlar? :) Bence en mantıklısı 15'ine kadar beklemek, ondan sonra hareket etmek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son haberler nedir arkadaşlar? :) Bence en mantıklısı 15'ine kadar beklemek, ondan sonra hareket etmek.

ilk once alanlardan olmak isteyenler Turkcell'den sipariş versin nokia shoplardan once teslim ediyorlar.

nanotex

nanotex

Üye
Windows Phone uygulama sitesinde de lumia 920 olarak Turkcell iletişim merkezleri diyor..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone uygulama sitesinde de lumia 920 olarak Turkcell iletişim merkezleri diyor..

Turkcell nokia Turkiye ile degil nokia global ve microsoftla anlaşmali olarak getirdi galiba cihazlari:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia Turkiye daha markette ne var ne yok onu bilmiyor. Adama internet ayarlarini nasil yapabilirim diye sordum operatorunuzu arayin dedi. Mal adam telefonda internet ayari girilecek bir menu yok ki operator ne yapsin. Dedim ki boyle bir ayar yokki telefonda operatorler yardimci olamiyor. Biz de bilmiyoruz dedi. Ben biliyorum not al dedim. Benden sonra arayanlara yardimci olursunuz. Markette nokianin uygulamasi olan network setup var onu kurup caliştirinca otomatik yapiyor ayarlari. Mal gibi tamam efendim kaydettim demez mi:ah

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia Turkiye daha markette ne var ne yok onu bilmiyor. Adama internet ayarlarini nasil yapabilirim diye sordum operatorunuzu arayin dedi. Mal adam telefonda internet ayari girilecek bir menu yok ki operator ne yapsin. Dedim ki boyle bir ayar yokki telefonda operatorler yardimci olamiyor. Biz de bilmiyoruz dedi. Ben biliyorum not al dedim. Benden sonra arayanlara yardimci olursunuz. Markette nokianin uygulamasi olan network setup var onu kurup caliştirinca otomatik yapiyor ayarlari. Mal gibi tamam efendim kaydettim demez mi:ah

der abi inanırım :D Vallahi şunların içine bi girsem topusunu adam edicem ama yok malesef..

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

sonra vay efendim niye kızıyoruz bunlara. Hep bu yüzden. Allah'a şükür daha nokia tr ile öyle bi diyaloğum yok ve olmasını da istemiyorum açıkçası :)

nanotex

nanotex

Üye
Şimdi ön siparişi bozmak da istemiyorum nasıl olsa katıksız, saf nokia. Ancak turkcell erken getirecek belli. Turkcell'in saçma sapan uygulamaları olmasından çekiniyorum avea kullanıcam sonuçta

nanotex

nanotex

Üye
Biraz önce nokia shop bursayı aradım. Bana ayın 15'i kesin diyen bayan şimdi 21'i dedi. Cihazların türkiyeye girişinde bir sorun yaşanmış sözde. Fiyat olarak 1800-1850 arası olduğunu söyledi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Biraz önce nokia shop bursayı aradım. Bana ayın 15'i kesin diyen bayan şimdi 21'i dedi. Cihazların türkiyeye girişinde bir sorun yaşanmış sözde. Fiyat olarak 1800-1850 arası olduğunu söyledi.

Yok daha neler fiyat da arttı istermisiniz fiyat artsın ne olacak şimdi anlamadım umarım fiyatlar düşer

- - - Eklendi - - -

Bende nokia mağzadan indirdiğim şey çalışmıyor dedim üstelik telefonuda kilitledi
bana ne dese beğenirsiniz Biz nokia mağzalardan indirdiğiniz uygulamalara garanti vermiyoruz nasıl olur dedim
bu mağaza sizin değilmi ben onun için buradan indiriyorum her şeyi malesef beyfendi dedi format atın bizimle alakası yok dedi

nanotex

nanotex

Üye
Turkcell'den kredi kartına 12 taksit yapınca da 1800 TL oluyor arkadaşlar bir yandan nokia diğer yandan turkcell vuruyor ne yapıcam ben :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'den kredi kartına 12 taksit yapınca da 1800 TL oluyor arkadaşlar bir yandan nokia diğer yandan turkcell vuruyor ne yapıcam ben :hmmm

ben telefonla arayarak sormuştum peşin fiyatina 12 taksit yapiyorlardi.

Üst Alt